Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva CEGA se NAJVISE PLASIS!

Ono sto PRVO VIDIS na slici otkriva CEGA se NAJVISE PLASIS!

9. travnja 2024. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RUZU:

Ti si se u zivotu susreo sa mnogim izazovima. Ipak to te nikada nije zaustavilo da se boris za ono sto ti je bitno u zvotu. Tvoaj proslost nije bila jednostavna. Mnogo toga loseg si prozivo, ali ti ne zelis da se vracas u vremena kada ti je bilo najteze. Veliki si borac koji nikada nije odustao da se bori za svoje snove. Skromna si osoba koja od zivota zaista ne trazi mnogo. Mada si u proslosti imao mnogo problema sa novcem, nikada se nisi zalio. Ipak strah u tebi postoji da bi se ponovo mogao pronaci u situaciji u kojoj ne mozes sebi i svojoj porodici da priustis normalan zivot.

Nikada nisi bio pohlepan, ali tvoj najveci strah je da ostanes bez novca. Ne zbog sebe, jer ti si osoba koja najmanje misli na sebe. Ti se plasis osjecaja da svojoj porodici ne mozes obezbjediti ono sto zele, jer oni su za tebe sve na svijetu. Ti si snalazljiva osoba koaj ne bi trebala da se plasi da ce ikada ostati bez novca. Veliki si radnik koji se bori za sve u zivotu. Nikada tebi zivot nije nista poklanjao. Tvoja sreca nije u materijalnim stvarima, ali i sam si svjestan da se bez novca ne moze zivjeti. Skromnost je tvoja velika vrlina, jer ti zaista ne trazis mnogo za sebe. Bitno ti je da su tvoji najmiliji sretni, sebe uvijek stavljas u drugi plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda bi ipak ponekad trebao malo vise da mislis i na sebe. Tvoaj dusa je cista i iskrena, i tvoj strah je nesto sto u danasnje vrijeme prati mnoge ljude. Ipak ti neces dozvoliti da te strah sprijeci da nastavis raditi na svojim snovima, i ako su oni zaista skromni. Sve dok ima snage u tebi , ti ces se boriti jer takvi kao ti nikada ne odustaju. Budi ponosan na sebe.

 

Stranice: 1 2