Vaga uziva, Lav se zaljubljuje, Ovnu novac na prvom mestu…

Vaga uziva, Lav se zaljubljuje, Ovnu novac na prvom mestu…

9. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

U narednim danima cete uzivati, jer uzivate i trenutno. Zelja vam je da se vase uzivanje i nastavi. Konacno je vreme da shvatite da ste na pravom putu. Zasluzan je jedan jarac kojeg ste dugo ignorisali. I bilo je vreme da shvatite da kraj njega mozete biti srecni i zadovoljni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mislili sta da se sreca moze kupiti, ali ste se orevarili. Kupite je sada za svoje pare, i svoj posao. To ce vam poruciti vas partner preko zajednickog prijatelja. Zanemarili ste partnera zbog posla i sada se kajete.

 

STRELAC

Niste ni svesni sta ste sve propustili, a da se niste ni okrenuli, niti zamislili. Vreme je da sada pokazete da ste svesni propustenog ali cete dati sve da probate nadoknaditi bar jedan deo. Neko vas gleda sa paznjom, vreme je da se okrenete u tom smeru.

 

JARAC

Dugo ste bacali ceznjive poglede ka jednoj vagi, koja vas je ignorisala.Sada cete shvatiti da ste na pravom putu. Vreme je da vas vasa simpatija prihvati i da oboje uzivate u ljubavi.Jedna vaga ce postati deo vaseg zivota, kao i vi deo njenoga.

 

VODOLIJA

Radujte se u nareednim danima, imate sansu za napredak.Dok se drugi bave svojim ljubavima, vi grabite novu sansu. Imate sansu da poslovno napredujete.  I ovih dana cete ucvrstiti svoju poziciju na radnom polju.

 

RIBE

Naredni dani ce biti za vas veliki radni  izazov.Ponece vas veliki inat da se dokazete partneru i kolegama. Pred vama su novi radni zadaci ali i novi izazovi na koje niste racunali.  Uspecete da se ostvarite tamo gde i ocekujete.

 

Stranice: 1 2