U ovom horoskopu ćemo istražiti šta možemo očekivati od svakog znaka do kraja sedmice!

U ovom horoskopu ćemo istražiti šta možemo očekivati od svakog znaka do kraja sedmice!

10. travnja 2024. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vage, sledeća sedmica će biti vreme za balansiranje između posla i odmora. Možete očekivati harmoničan početak nedelje, uz mogućnost da se opustite i uživate u vremenu sa voljenima. Važno je da pronađete ravnotežu između svojih obaveza i potreba za relaksacijom.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpijama, sledeća sedmica donosi priliku za duboke emotivne transformacije i lični rast. Možete očekivati introspektivan početak nedelje, uz mogućnost da se suočite sa svojim najdubljim strahovima i željama. Važno je da budete iskreni prema sebi i da radite na razvijanju svoje emocionalne snage.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelcima, sledeća sedmica će doneti priliku za avanturu i istraživanje novih horizonta. Možete očekivati uzbuđujući početak nedelje, uz mogućnost da se upustite u nove avanture i iskustva. Važno je da budete otvoreni za promene i da sledite svoju intuiciju.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevima, sledeća sedmica donosi priliku za postizanje stabilnosti i sigurnosti u svojim odnosima. Možete očekivati odgovoran početak nedelje, uz mogućnost da izgradite čvrste temelje za svoje buduće projekte i ciljeve. Važno je da budete dosledni i strpljivi u ostvarivanju svojih ambicija.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama, sledeća sedmica donosi priliku za inovacije i originalne ideje. Možete očekivati inspirativan početak nedelje, uz mogućnost da se istaknete svojom kreativnošću i inventivnošću. Važno je da budete otvoreni za nove ideje i da sledite svoju intuiciju.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe, sledeća sedmica će biti vreme za intuitivno razmišljanje i povezivanje sa svojom duhovnom stranom. Možete očekivati introspektivan početak nedelje, uz mogućnost da se posvetite meditaciji, duhovnom razvoju ili umetničkom izražavanju. Važno je da pronađete vreme za sebe i da negujete svoju dušu.

Stranice: 1 2