PETAK ce OVOM znaku biti DAN IZ SNOVA, napokon stize do SVOG CILJA!

PETAK ce OVOM znaku biti DAN IZ SNOVA, napokon stize do SVOG CILJA!

11. travnja 2024. 0 By Lala

 

Petak, dan kada se tradicionalno zatvara radna nedjelja i otvaraju vrata vikendu, donosi svoje specifične astralne konfiguracije koje mogu imati značajan utjecaj na svaki od dvanaest zodijačkih znakova. U kosmosu se energije neprestano kreću i mijenjaju, a svaki znak Zodijaka doživljava te promjene na jedinstven način

 

Ovan

Ovnovi, danas je dan za akciju! Vaš vladar Mars daje vam dodatnu energiju koja vam je potrebna da završite sve započete projekte. Na poslovnom planu, budite spremni na neočekivane ponude. Ljubavni život bit će ispunjen strastima, pa je ovo idealan trenutak da iznenadite partnera romantičnom gestom.

 Bik

Za Bikove, današnji dan je sav o pronalaženju ravnoteže. Venera, vaša vladajuća planeta, nalazi se u poziciji koja naglašava vašu potrebu za harmonijom. U poslu, pokušajte izbjeći konflikte s kolegama. U ljubavi, važno je pokazati više razumijevanja i strpljenja. Finansijski, budite oprezni s troškovima.


 Blizanci

Blizanci, komunikacija je ključna riječ za danas. Merkur, vaš vladar, potiče vas na nove ideje i razgovore. Ovo je odličan dan za mreženje i sklapanje novih poslovnih kontakata. U ljubavi, očekujte zanimljive razgovore koji mogu ojačati vašu vezu. Pripazite na svoje zdravlje, posebno na grlo i respiratorni sistem.

 Rak

Rakovi, danas je dan za introspekciju. Mjesec, vaša vladajuća planeta, nalazi se u osjetljivoj poziciji, što može pojačati vašu emocionalnu osjetljivost. U poslu, pokušajte ostati fokusirani unatoč mogućim distrakcijama. U ljubavi, važno je biti otvoren i iskren s partnerom. Dobar dan je za meditaciju ili neku laganu fizičku aktivnost.

 Lav

Lavovi, pripremite se za pozornicu. Sunce, vaša vladajuća planeta, daje vam dodatni sjaj i privlačnost. Na poslovnom planu, ovo je odličan dan za prezentacije ili važne sastanke. U ljubavi, vaša karizma je na vrhuncu, pa iskoristite to da zasijate. Budite oprezni sa finansijama, moguća je tendencija pretjerivanja.

Djevica

Djevice, danas je dan za organizaciju. Merkur, vaš vladar, potiče vas na detaljno planiranje i analizu. U poslu, vaša sposobnost da uočite detalje koji drugima promaknu donijet će vam pohvale. U ljubavi, pokušajte biti manje kritični prema partneru. Zdravlje je stabilno, ali ne zanemarujte redovitu aktivnost.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2