Druga polovina aprila-Blizancima mogucnost da stanu na LUDI KAMEN,dok jednom donosi raskid!

Druga polovina aprila-Blizancima mogucnost da stanu na LUDI KAMEN,dok jednom donosi raskid!

12. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Niste voljni da se nadate osobi koja vas stalno ignorise.Vreme je da i vi okrenete list, i da se okrenete nekom drugom. Vec dugo vas posmatra neko koga niste primecivali. Sada  je vreme  da se okusate bar u drugarskoj vezi.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je ono sto vas pokrece i sto vase raspolozenje cini  lepim. Inace, ovih dana ocekujete da budete  pozvani  u jedno drustvo, a tu ce biti neko. Taj neko osvaja vase srce na tenane. Ali ce ga ubrzo osvojiti u potpunosti.

 

STRELAC

Do vas je da se izjasnite pred jednim jarcem sta ocekujete od njega, i sta on ocekuje od vas.Vasa veza mora da dobije smisao, i da konacno odredi pravac. Ne dajte da se gubi, i da ni sami  ne znate  jeste li u vezi, ili niste?

 

JARAC

Vasa ljubav ce doci do izrazaja, bas ovih dana. Vase srce ce konacno da zablista u sjaju vasih emocija. One ce se svakako roditi, ali je vreme da pokazete  da zelite nesto trajnije i dublje.Vama je preko glave kratkotrajnih veza.

 

VODOLIJA

Ne mislite o radu, nego samo o jednom liku, i ljubavi koja vas je povezala sa njime. Vase srce kuca zeljom da vasa ljubav uspe i da vasa veza potraje i traje. Verujte da se od ljubavi ne zivi. Lepo je voleti, ali morate ici i za zivotnim  obavezama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Opusteni i slobodni, skoro ispracate ovaj mesec. Ne znate sta vam sledi, niti sta mozete i ocekivati. Na vasu radost i iznenadjenje, kraj meseca vam donosi  iznenadan susret. Od dana susreta, nastace velika prekretnica u vasem zivotu.

Stranice: 1 2