OKRECE SE KOLO SRECE! Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su ZELELI!

OKRECE SE KOLO SRECE! Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su ZELELI!

12. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

U ovoj godini ce samo jedan znak biti  najsrecniji, a to niste vi. Vama ce ici poslovno polje, vise nego odlicno. Emotivno ce dosta skripati i biti skoro opustoseno. Moracete nastojati da  se usmerite na nesto kompletnije.

 

BIK:

U ovoj godini ce samo jedan biti najsrecniji, a to nije vas znak. Kod vas ce emotivno polje biti upraznjeno. Vase poslovno polje ce dati solidne rezultate, ali cete mnogo trositi. Zato dajte sve od sebe da budete racionalniji.

 

BLIZANCI.

U ovoj godini ce samo jedan znak biti najsrecniji, ali niste vi. Za sada se zadovoljite svojom solidnom situacijom u svemu. Nije da ce da vam pretekne ali vam nece ni nedostajati.I vase emotivno polje ce imati zadovoljavajucu ocenu.

 

RAK:

Samo jedan ce biti najsrecniji na svim poljima, ali ne i vi. Bice za vas ova godina jedan novi izazov na emotivnom polju. Na radnom ste se vec pokazali, pa se zna da cete raditi i imati. Za druge jeste ali za vas novac nije merilo srece.

 

LAV:

Ako racunate na ovu godinu, vi necete biti srecnik zodijaka.Sve cete morati da  sami dajete i ugadjate drugima, da bi i vama bilo dobro.Ovo ce biti vasa godina na  polju emocija.Ali jednu losu osobinu morate neutralisati, a to ce biti vasa ljubomora.

 

DEVICA:

U ovoj godini ce neko biti najsrecnji, a vi mislite da ste najtuzniji. Niste, i necete biti, al necete biti ni srecnik godine. Samo ce se mesati vase odluke i vasa osecanja u vrtlogu srca. Zato cete morati sve da isterate na cistinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2