Naredni dani spremaju burna iznenadjenja Rakovima i Vagama,Blizancima i Ribama razocarenja…

Naredni dani spremaju burna iznenadjenja Rakovima i Vagama,Blizancima i Ribama razocarenja…

13. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Slede vam burna iznenadjenja sa osobom koju ste skoro sreli.Niste se nicemu nadali a ona ce vas sada startovati za vezu.Na vase iznenadjenje, pocece da vam  laska i da vam daje do znanja da joj je stalo do vas.Zasto da ne pokusate!

 

SKORPIJA

Smatrate dobrim, cak najboljim drugom jednoga strelca.I dok u njemu vidite jakog prijatelja,  on oseca i jaku i neznu ljubav prema vama.Kad vam je drug, oslonac i podrska u svemu, sta mislite da postane i vasa najveca ljubav? Uspeli biste svakako!

 

STRELAC

Od skora poznajete i druzite se sa jednom lepom skorpijiom.I dok ona u vama gleda vrednog prijatelja, vi vec gajite ljubav prema njoj. Zasto cutite i sto joj ne kazete i ne pokazete ako se zaista osecate u njenoj blizini?

 

JARAC

Mozda mozete biti par i pokazati svoje srce jednoj ribi.Ona je sada i sama i usamljena da bi bila  srecna da joj neko pravi drustvo.Podjite od utehe i krenite onda kako vi zelite.Kad u vama nadje prijatelja, lako ce prijateljstvo zameniti ljubavlju i emotivnom vezom.

 

VODOLIJA

Radujete se jednoj neznoj osobi jer u njoj vidite i ljubav i srecu. Da li vase srce zna da se nadje u dilemi, ili je sigurno stoposto? Ako nemate dilemu, necete imati ni problem da svoja osecanja iznesete na videlo.Mozda bi vase iznenadjenje bilo obostrano.

 

RIBE

Bicete uvredjeni  od strane jednoga lava i to ce vas jako razocarti.Ne to sto ce vam reci, to su samo reci.Zabolece vas sto je tako mislio o vama dok ste mu vi skidali zvezde sa neba.Nece biti reci da se poprave stvari. Moracete poci dalje, razumno, odlucno ali i trezveno.

 

Stranice: 1 2