Izaberi ZVEZDU i SAZNAJ koliko ces srece imati u danima koji slede!

Izaberi ZVEZDU i SAZNAJ koliko ces srece imati u danima koji slede!

15. travnja 2024. 0 By Lala

Zvezda je oduvek bila simbol srece i prelepih desavanja, pa tako i po pitanju srece, nas najbolji pokazatelj.

Ako ste spremni da saznate sta vas ceka i koliko cete imati srece u danima koji slede, izaberite jednu zvezdu i saznajte.

AKO STE IZABRALI ZVEZDU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku zvezde pod rednim brojem jedan, rado biste da vam odmah kane sreca. Ipak ste svesni da to tim redom ne ide i da tim redosledom ne moze.Ocekujete da sve tece uobicajenim tokom jer ste sada na jednom pocetku i idete novom stazom.

Pred vama je pocetak koji svakome donosi i nove nade i nove strahove. Sve vase nade su velike i polazete ih u jednu osobu koja vam se svidja.Vec ste je zavoleli onako tajno, ali iskreno, i iz dubine duse. Bas kao sto su vase nade velike, tako su i vasi strahovi veliki.

Dok se nadate da ce ona da vas primeti da krene u vasem pravcu, ona ide u drugom, ne gledajuci vas i vase oci ispunjene ljubavlju.Ponasa se bas kao da ima smer  sebi zacrtan i ne okrece se ni levo,ni desno. Dok vi pokusavate da budete voljni da se njoj priblizite,ona niti  oseca to, pa cak ni da se osvrne pogledom na vas.

Vasa tuga ce postati jaca od vase nade jer osecate da se nadate lazno.Bice da se ovde desava nesto vrlo cudno, i da se radi o neuzvracenoj ljubavi.Dok ona voli drugoga i ide za njim,  vi volite nju i idete zanjom. Mozda cete tek shvatiti da idete za pogresnom osobom,  a ako i ona shvati isto, tek ce se ukazati nada i sansa…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2