Pred ovim znacima je SRECA ali ona nece DUGO TRAJATI: Neko ce se poigrati sa NJIHOVOM DOBROTOM i sve srusiti!

Pred ovim znacima je SRECA ali ona nece DUGO TRAJATI: Neko ce se poigrati sa NJIHOVOM DOBROTOM i sve srusiti!

15. travnja 2024. 0 By Maja

VAGA

U vasem zivotu je ljubav na prvom mjestu. Nije vam velika ljubavna sreca uvijek naklonjena ali vi ste trenutno zaljubljeni i nadate se sreci sa tom osobom. Niste se upoznali, ali kada ste prvi put ugledali tu osobu vi ste se zaljubili na prvi pogled i nista vise  nije isto.

Ali vama ce se pruziti sansa da upoznate osobu koja vam ne izlazi iz misli. Poslije tog susreta vi cete se jos vise zaljubiti i ta osoba ce vama reci da je takodje zaljubljena u vas. Ljubavna sreca ce biti pred vama i jedan period niko sretniji od vas nece biti. Kazemo jedan period jer ce se sve promjeniti i vama samo veliku tugu donijeti.

Pred vama ce naime biti saznanje da ta osoba pored vas ima jos jednu ljubav sa kojom je dugo vremena u vezi.Vi cete biti sretni, ali tuga nece biti daleko.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama je saznanje da vas je osoba u koju ste se zaljubili samo lagala i sa vasim osjecanjima se samo igrala. Vase srce ce biti slomljeno jer vi ste tako zeljeli da budete sa tom osobom jer vase srce ce se iskreno zaljubiti. Ali ne zaboravite da vi zasluzujete samo iskrenu ljubav i ko to ne umije da postuje, nema u vasem zivotu sta da trazi.

Stranice: 1 2