ZENA RIBA i ZENA BIK:One NE OSTAJU DUZNE i NE TRPE NEPRAVDU!

ZENA RIBA i ZENA BIK:One NE OSTAJU DUZNE i NE TRPE NEPRAVDU!

16. travnja 2024. 0 By Lala

 

ZENA BIK

Vecina osoba u okruzenju zene bika je upoznala samo onu lepsu stranu zene bika, a niti jedna osoba prosto ne zeli da upozna onu drugu njenu stranu. Zena bik je dama koja svima uzvraca po zasluzi, onako kako neka osoba zasluzi tako joj zena bik i uzvrati.

Mnogi ljudi zenu bika poznaju kao jednu veliku damu, kao damu koja je voljna svima pomoci, kao damu koja prosto pleni dobrotom, ipak sa druge strane zena bik zna da pokaze onu svoju losiju stranu, onu stranu koju obicno upoznaju samo zli i pokvareni ljudi.

Zena bik zna da svaka osoba moze pogresiti, ona nije zlopmatilo, ona cak ne zamera svojim dragim osobama kada je nesvesno povrede, ali ona osoba koja namerno zeli da donese tugu zeni biku, ta osoba od nje moze ocekivati samo jos goru reakciju.

 

Veliko postovanje zena bik ima za sebe da bi bilo kome dozvolila da joj tugu donese, zena bik ne dozvoljava bilo kome da je pokusa povrediti, a ona osoba koja je pokusa povrediti od nje nista dobro ne moze ocekivati. Uvek je zena bik bila na strani pravde i uvek ce biti, ona nikada nije ostala nedorecena, ona nikome nije nikada ostala duzna.

U njoj kuca srce puno ljubavi i dobrote, ona je predivna dama koju svi postuju, ali zena bik ume da se brani, ona ne zeli nikome dopustiti da joj ucini nista lose i to samo zbog postovanja kojeg ona ima prema sebi. Dostojanstvna, hrabra i pravicna je zena bik i uvek ce to biti.

Stranice: 1 2