Izaberi MADJIONICARA i saznaj KAKVA PROMENA ti sledi u narednih mesec dana!

Izaberi MADJIONICARA i saznaj KAKVA PROMENA ti sledi u narednih mesec dana!

17. travnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku madjionicara pod rednim brojem dva, imate drugu sansu da pokazete sta zelite. Vasa je  volja dosta jaka i vi ste spremni da se okrenete ka svojim zeljama.Vreme je da budete voljni da  pokazete hrabrost u svome drugom pokusaju da budete srecni.

Ne znaci nista sto ste imali  previse obaveza i sto vam se sve obilo o glavu.Ne znaci vam to ni sto niste prosledili  svoje zelje srca. Niste uspeli u tome, ali cete uspeti sada i vreme je da budete jaki.

Vas pogled u buducnost je cvrst i zivite u uverenju da cete sada da sledite svoje srce. Da cete uspeti sada  cak i bez madjionicara i njegovih cini, vec upornoscu i srcem…

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku madjionicara pod rednim brojem tri, nadate se i dalje. Na vasu srecu  vase ce nade da budu  jako lepe i bicete voljni da se okrenete napred.Svakako je vreme da krenete za svojom velikom zeljom. Ipak zelite biti praceni  i zeljom srca, ali i sa dozom razumai racionalnosti.

Uvek racunate na neka nova iznenadjenja, na momente koji ce vas ponovno  iznenaditi  i biti dodatna. Tek ocekujete ono veliko i lepo iznenadjenje koje ce doci u prvi plan.Vreme je da postanete spremni i da se zna sta vam je ciniti u momentima kad ne bude islo kako treba.

Pred vama je jedna luda ljubav koja ce vas poneti i nositi kao nikada. A kako vas bude nosila, tako ce i vase snove i vasu srecu da osete bas svi oni u vasoj blizini. Kao madionicar cudo, tako ce i vasa ljubav  da postane cudo sto se desilo neocekivano…

Stranice: 1 2