Nekome neslucena sreca,Ribama poslovni uspeh, Skorpijama ponos koci da budu srecne…

Nekome neslucena sreca,Ribama poslovni uspeh, Skorpijama ponos koci da budu srecne…

17. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Polako pocinjete da  nekoga pustate u svoje srce. U pitanju je ljubav a jos ne znate kakva, ni cemu vodi. Verujete da ce biti nesto prelepo, nesto sto vas uvodi u novi nacin razmisljanja.Za vas slede novci koraci.

 

SKORPIJA

Mogli boste biti srecni ali vas nesto koci i ne da vam.Jasno je da ste tvrdoglavi i da je to vas veliki imnat. Suvise ste ponosni i vas ponos je kocnica vasoj sreci. U ime ljubavi a za radi  srece,pogazite ponos.

 

STRELAC

Svidja vam se jedna vodolija, a njoj jedna riba. Vi patite sto vam ne prilazi, a ona pati sto ribu zanima samo posao. Tako je to kad idete za pogresnom a nadate se sreci. Uvek za pogresne mislimo da su preavi za nas.

 

JARAC

Rado biste da idete napred sa kracima, ali morate ispitati teren.Pokazite da je vase srce  spremno da prati partnera.Vasa je ljubav jaca od odricanja. I vi nme zalite da se odricete svega, samo da sreca bude konacan cilj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Mogli biste mnogo toga ali ste se olenjili. U zadnje vreme vas prati osecaj da nemate volju za bilo sta. Bez obzira na sve, morate se trgnuti i pokazati volju.  Svako vase dalje i danas i sutra zavisi od  vas i vase akcije.

 

RIBE

Vreme je da se isplati vas trud i vas rad, i da krenete napred. Za sve vase korake i vredan rad, slede nagrade. Vas ceka poslovni uspeh i  to ce biti  vas najveci uspeh u poslednje vreme. Vase su pare i radost, a i radost vaseg partnera.

 

Stranice: 1 2