Ovi znaci ce PATITI kao nikada kad saznaju da ih je IZDAO neko koga NAJVISE VOLE!

Ovi znaci ce PATITI kao nikada kad saznaju da ih je IZDAO neko koga NAJVISE VOLE!

18. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda je sada pravo vreme da pokazete sta vam je zelja i koji su vam ciljevi.Vreme je da postanete mnogo sigurniji u to sto hocete.Ako budete sigurni u sebe, hrabrosti vam nece faliti.  Jedna ce vam osoba biti polazna tacka.

 

SKORPIJA

Srce vami dalje kuca za nekim, a znate da vas je i razocarao i izdao vise puta.Ohrabrite se i nemojte tako da budete osetljivi. Postanite prkosni, pa cete lakse i preboleti onoga ko vas je izdao. Vreme je za novi list u vasem zivotu.

 

STRELAC

Samo pred drugima glumite da mozete bas sve a nije tako. I vase srce je tuzno i ostalo je povredjeno vise puta.Mozda je sada vreme priznanja sta se sve desilo u vasem zivotu.I vreme je da budete jaki i da prebrodite sve tuge.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna sta cete dalje.Pokazite da cete krenuti  od nule i da mozete da se odlucite kako cete dalje i sa kime.Ako je i bilo losih dana i tuga u vasem srcu, sada je pravo vreme da zaboravite sve.I da krenete napred.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete spremni da  priznate svoje greske.Zato nemojte da se ponasate kao da ih nemate, i kao da ste jedina osoba koja ne gresi. Vreme je da vas na to podsete jedan bik i skorpija. Njihovi  propusti su vasi licni propusti i tek cete se uveriti.

 

RIBE

Vas san je sreca sa jednom  vagom i vi budite  spremni da je pratite. Nece biti bas lako, ali cete i sami morati da je privolite da bude uz vas. Iznedrite svoju ljubav iz srca i pokazite joj da je volite.

Stranice: 1 2