Poslednji dani aprila nekome donose svadju i iznenadan RASTANAK!

Poslednji dani aprila nekome donose svadju i iznenadan RASTANAK!

18. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Odavno  mislite o necemu, i mada to i zelite, nikako da se izjasnite.Vase srce kuca zarom  i vreme je da se srede neki racuni. Jos  malo morate verovati  u sebe i ne predati se, jer slede vam velike promene.

 

SKORPIJA

Tuzni ste i razocarani svim i svacim, ali ne jos dugo.Mozda cete uskoro imati razlog da se radujete. Verujte da svako ima svoju srecu i svju srecnu zvezdu.Ubedjeni ste da  je samo vi nemate, ali cete se uveriti uskoro da vas prati.

 

STRELAC

Zadovoljni ste svojom vezom, ali niste namerama svoga partnera. Mada imat druge planove za vas dvoje, partner ce doneti odluku koja ce slomiti vase srce. Zeli da idete sa njim u drugu zemlju i svet koji ne poznajete. Odjednom sledi svadja i njen rezultat ce biti definitivan rastanak.

 

JARAC

Zadovoljni ste u dusi, mada nije sve kako treba. Vi ste mirni i nezni, pa vas raduju sitnice.Zato ce vas radovati i sada neke stvarikoje ce za vas biti iznenadne.Neko ce pozeleti da vam posveti i paznju i ljubav.

 

VODOLIJA

Vi ste postali jako nervozni a vasa nervota utice na sve oko vas.Cak niste na to ni pomislili, a i dalje terate  po ljutnji. Za ono sto ce se zbivati , bicete jedini krivac vi i vasa tvrdoglavost. Hteli ste sve po svome, pa cete sada trpeti posledice.

 

RIBE

Kraj meseca ce vam donti nova poznanstva, a jedno i veliko interesovanje. Cemu tajni pogledi, skriveni osmesi i nada koja vas nosi? Jasno da ce vam se u srcu roditi velika ljubav i da cete prosto biti srecni.

Stranice: 1 2