Vagama ce neko slomiti srce, a Rak i Skorpija, za neke nemoguci spoj, shvatice da su srodne duse!

Vagama ce neko slomiti srce, a Rak i Skorpija, za neke nemoguci spoj, shvatice da su srodne duse!

18. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vi ste na putu da ucinite sve da spasete svoju emotivnu vezu. Cinite sve sto mozete, ali nece vam nista vredeti.Partner je vec resio da pusti niz vodu sve.Slomice vam srce sto se bar nece potruditi da pokaze da mu je bar zao.

 

SKORPIJA

Vase srce kuca za jednog raka, i niko, i nista ne moze da pomuti vasu ljubav. Vec cujete price da nije za vas i da niste par! Ne doticu vas price dokonih ljudi koji ne znaju sta je ljubav. U raku ste nasli neznost i dobrotu, i ljubav vas je uverila da ste srodne duse.

 

STRELAC

Bili ste sa nekim koga vam je sada zao, a ne zalite sebe.Vreme je da malo mislite i na sebe. Partner je morao biti vasa odbrana, a ne pustiti, da vas omalovazavaju njegovi prijatelji. Eto mu sada prijatelja, vi ste vec okrenuli list.

 

JARAC

Vase misli su vasa veza sa jednom osobom i nikako da se okrenete  na stranu. Sav svoj zivot, vreme i ciljeve, podredili ste njoj. Moracete se malo zapitati sta se desava  sa ostalim mogucnostima? Voli li ona vas i koliko?

 

VODOLIJA

Vreme je za nove stvari i vase konkretne korake. Do sada ste mogli da se drzite po strani, sada je red da delujete. Pokazite sta osecate i sta je cilj ove veze. Kratka avantura, nova romansa ili trajna veza?

 

RIBE

Plovite u zivotnoj reci koja nikako da vas smiri. Imacete neke velike dileme koje morate resiti, a i partner vas dodatno nervira. Da je ljubav u pitanju, ne bi to cinio iz dana u dan. Dobro promislite, pre nego otkrijete da nesto smera.

Stranice: 1 2