Nekim znacima  ce KRAJ MESECA doneti NAJVECE PROMENE!

Nekim znacima ce KRAJ MESECA doneti NAJVECE PROMENE!

21. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate nemir prema jednom  strelcu i bicete jako zaljubljeni.Nemojte da bezite od svojih osecanja.Imacete priliku da se okrenete  ka njemu, i nemojte da se ustrucavate. Pustite srce da voli onako kako sanja.

 

SKORPIJA

Mozda biste morali da cinite velike promene u svome zivotu.Neko vas je povredio, pa se osecate izdano i prevareno.I vi ste uzvratili skoro istom merom, jer ne ostajete duzni nikome. Razmislite da li ste prenaglili ili niste?Mozda ste ipak reagovali ishitreno.

 

STRELAC

Neko vas gleda sa velikim interesovanjem i vi ste to i primetili. Za sada se ponasate nezainteresovano, kako bi  jos bolje osmotrili situaciju.Ako budete imali simpatije, pokazite da ste i vi voljni da pridjete jedno drugome.

 

JARAC

Neko pokusava da vas sroza na dno jer vas omalovazava.Pokazite da cete se uzdici iz takvog polozaja i da cete pokazati svoje vrednosti.Ne mora da budete  ni vicni toliko, niti najbolji, ali cete dokazati da ste vredni divljenja.

 

VODOLIJA

Nekog ste videli sa druge strane i niste  ga udostojili paznje.Mozda biste morali da sagledate bas sve njegove kvalitete i da ga uvrstite u svoje prioritete. Neke promene morate uciniti, a to bice zasluzuje da vam se nadje kao cilj.

 

RIBE

Budite otvoreni i srdacni i nemojte da vas vodi neraspolozenje. Pred vama su neke novine koje ce da osveze vasu zivotnu monotoniju.Vreme je da budete spremni i da se vase srce pocne radovati za novu ljubav. Dugo ste posveceni svima i svemu drugome, osim sebi licno.

Stranice: 1 2