PREDSTAVLJAMO vam NAJBOLJEG od svih znakova-NAJPOSTENIJI, NAJISKRENIJI,NAJBOLJI i covek NAJVECEG SRCA!

PREDSTAVLJAMO vam NAJBOLJEG od svih znakova-NAJPOSTENIJI, NAJISKRENIJI,NAJBOLJI i covek NAJVECEG SRCA!

21. travnja 2024. 0 By Lala

No,    ono sto je najvaznije kada je ovan  u pitanju je njegova zelja da svima pomogne te da se nadje onima koji su u nevolji.

Ovan je surovo iskren.

Reci ce vam  ono sto misli i onako kako jeste….  Cak i u slucaju da zna da ce vam ta istina slomiti srce ali on je prosto takav…

Naravno,isto to ocekuje   i od vas i moramo da kazemo da  ce tesko preci preko toga ako ga neko slaze.

Ono sto je vazno da dodamo jeste  da je ovan stvoren  za ciste emocije i da ce vam dati svu svoju ljubav  i svoje srce na dlanu.  Ovan vas nece prevariti ali mu nece pasti ni na pamet da predje  preko toga   da  vi njega prevarite ili slazete.. Cak ni ako vas voli najvise na svetu, on vam nece  dati novu priliku… Ni da ga imate kraj sebe niti         da vam pokloni svoju ljubav.

No, ono sto je vazno da kazemo jeste  da je ovan neko ko je isuvise iskren da  vam nikada nece  slomiti srce … Toliko dobar covek da ce  moci da vam    dokaze sta je to prava ljubav.

Ovan je znak koji voli do neba. Znak koji daje sve sto ima i koji uvek svim srcem daje emociju  i  paznju… Naravno, isto to ocekuje i  zauzvrat.

On nije neko ko pristaje  na manje od onog sto     zeli… Niti na  manje od onog sto zasluzuje.

Moramo da    kazemo da je ovo neko ko je poseban po svemu i ko je  vredan vase ljubavi, postovanja, vasih iskrenih emocija…

Stranice: 1 2