Evo sta vas ocekuje u zadnjim danima MESECA APRILA!

Evo sta vas ocekuje u zadnjim danima MESECA APRILA!

26. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za promene. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko ce u danima koji slede saznati da je voljen i da imate u svojoj blizini osobu koja je spremna da vam bude oslonac i rame za plakanje. Cuda su moguca.

 

SKORPIJA

Zadnji dani aprila ce biti sjajni kada ste vi u pitanju. Mnogo ste patili ali svemu tome konacno dolazi kraj. Vazno je da znate da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu,a sve ostalo je ipak samo na vama.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Da vas neko voli, i da konacno mozete da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Zadnji dani ovog  meseca mogu da budu jako talicni kada je u pitanju ljubav. Ostalo je na vama.

 

JARAC

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko iz vase proslosti vas voli iskreno i nema nimalo sumnje da je ta osoba iskrena. Na vama je hocete li joj dati sansu i da li zelite da ponovo hodate starim stazama.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete oprostiti, to je na vama, ali je jasno da ce zadnji dani meseca biti jako zanimljivi kada ste vi u pitanju.

 

RIBE

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce doci na svoje. To je jako vazno da kazemo. Razmislite o tome i nemojte odustajati od onog sto naumite. Neka vas zivot bude samo vasa stvar. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti.

Stranice: 1 2