Brojimo sitno do kraja meseca, a evo kome zadnji dani aprila donose ostvarenje najvece zivotne zelje!

Brojimo sitno do kraja meseca, a evo kome zadnji dani aprila donose ostvarenje najvece zivotne zelje!

27. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Sve vase emocije se bude  i vreme je da krenete sa njima ka jednoj osobi. Svesni ste da je volite, pa zasto se onda plasite da to i priznate? Vreme je da i ona oseti vase ljubavi  na dar i prizna da nije ravnodusna!

 

SKORPIJA

Konacnop se radujete da vam krene i ocekujete dobre rezultate. Kad osetite uspeh, vi grabite svpom snagom ka cilju.Kad ne znate kuda, onda vas  drugi moraju da teraju ad se trgnete. Razlog vaseg uspeha, bas kao i vaseg pada, uvek je jedna osoba!

 

STRELAC

Od vas se ocekuje da budete verni i da se okrenete samo u smeru voljene osobe.Vi ste malo drugaciji i ne drzi vas mesto. Volite partnera i sve biste za njega i ucinili. Smeta vam to sto vas partner stalno kontrolise.

 

JARAC

Nikako da se sredite  i da smirite svoje srce! Ovih dana cete nekoga sresti i to ce biti povod da se osecate nemirno i uznemirenog srca.Ne bojte se, to samo srce kuca zbog ljubavi jace. Bas prema osobi koju ste sreli.

 

VODOLIJA

Vasi dogadjaji tek treba da se dese u danima koji slede. Mislimo tacno na ono sto vi mislite i zelite.  Morate se odupreti svome strahu da ce nesto da krene naopako. Vreme je da se radujete i budete pouzdani u sebe, i pozitivni.

 

RIBE

Vama se moze, sve ono sto pozelite. Vi ste nemirnog duha i vreme je u vasem znaku, kao i sve povoljne sanse koje ce vam se pruziti. Vi samo pokazite volju, i sve ce biti kao  sto i zamisljate!Konacno da se i vase zelje ispune!

Stranice: 1 2