Ovi zodijaci su ludi JEDNO za DRUGIM, ali SUDBINA ce NJIHOV PUT ovog PROLJECA SASTAVITI!

Ovi zodijaci su ludi JEDNO za DRUGIM, ali SUDBINA ce NJIHOV PUT ovog PROLJECA SASTAVITI!

27. travnja 2024. 0 By Maja

VAGA I JARAC

Vaga i jarac  su dva bica koja su po mnogo cemu slicni. Osobe rodjene u znaku vage su odane i bore se za svoju ljubavnu srecu, isto kao i osobe rodjene u znaku jarca.

Ova dva zodijaka su se dugo borili za svoju ljubavnu  srecu, ali zli jezici i losa sreca su ucinili svoje.

Uprkos svemu ova dva zodijaka se iskreno vole , i daljina  ne moze da ugasi ljubav koju oni imaju jedno prema drugom.

To je posebna ljubav koju niko ne moze da prekine. Ta ljubav je sudjena, jer nikada njima nije bilo sudjeno da budu dugo razdvojeni. Sudbina ce njihove puteve sastaviti i veliku srecu u njihov zivot vratiti. Uskoro ce vaga i jarac ponovo da budu zajedno, jer sa tom ljubavi se ni jedna ne moze mjeriti. Dolaze dani u kojima ce se sresti i momenat u kojem se ponovo vide, bice magican.

Oboje ce shvatiti da se u dalje za svoju ljubavnu srecu moraju boriti , jer njima ta ljubav znaci mnogo.

Pomirenje je pred njima i problemi koji su ih do sada pratili pripadace proslosti. Vrijeme je za veliku srecu za ova dva zodijaka, jer ljubav kao sto je njihova ne desava se cesto.  Ovaj put niko nece moci da razdvoji ova dva srca, jer njihova ljubav ce biti samo jaca nego ikada prije.

Velika sreca napokon dolazi i ova dva zodijaka ce samo uzivati u svojoj ljubavnoj sreci. Napokon im dolaze dani puni ljubavi i najvece srece ikada u njihovom zivotu.

Stranice: 1 2