Evo kojim znacima ce da se USKORO OKRENE KOLO SRECE-zivot im se mijenja!

Evo kojim znacima ce da se USKORO OKRENE KOLO SRECE-zivot im se mijenja!

30. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Ljubav vas vodi koja se radja u vasem srcu.Nemojte da je ugusite, no dajte joj sansu da zazivi.Neko vas voli i cekajte da vam pokaze osecanja, pa krenite put nove srce. Bilo je vreme da se pokrene vas tocak srece!

 

SKORPIJA

Ne znate  sta vam se sprema, a mislite da sve mozete! Problem je u vama sto mislite da sve mozete, a da ne znate sta je ono sto zelite. Vreme je da se izjasnite u svemu, a ne da sami sebi pletete  mrezu u koju upadate i vrtite se u krug.

 

STRELAC

Vreme je da  pokazete da vas vodi neki vrag, a da ne znate sta se zbiva.  Osmotrite, oslusnite, morate znati i uvideti sta se oko vas desava.Necete verovati da ste  i sami postali meta razgovora i tracarenja izmedju jedne skorpije i vodilije.

 

JARAC

Pokazite otvoreno srce i dajte ga onome ko ga zeli. Zalud simpatija prema jednoj osobi, ako je ugusite i ne priznate. Ako zelite biti srecni, nemojte da se opirete svome srcu.Pokazite  da cete voleti i zauzvrat cete i biti voljeni.

 

VODOLIJA

Uzeli ste na zub posmatranja jednog  strelca, mada vam nije kriv. Nemate razloga da  raspravljate o necemu u sta se niste uverili.Pokazite da cete se radovati i da cete znatista su vam ciljevi i prioriteti.

 

RIBE

Koristite sve povoljne situacije i okrenite se novim koje vam se ukazu. Od vas se ceka da budete spremni da ucinite najbolje za sebe.Vreme je da se upravite u povoljnom pravcu i onome ko vas zeliu blizini!

 

Stranice: 1 2