Ljubavna sreca ce napokon pokucati na vrata ovih zodijaka!

Ljubavna sreca ce napokon pokucati na vrata ovih zodijaka!

30. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Ne slutite ljubav jedne osobe i reci koje samo sto niste culi. Od vas se ceka da budete spremni da idete za njom i da ne razmisljate mnogo.Ceka vas lepa izjava ljubavi i vi je uzvratite. Vreme je da znate da vam je zajedno sudjena sreca.

 

SKORPIJA

Secate se osobe koja vas je povredila i zivite sa tom tugom. Prihvatite da vam nije bilo sudjeno i krenite napred. Vase srce mora znati sta se zbiva u vasem zivotu, i da zalud tracite vreme.Ako niste imali serce sa jednom, imacete sa nekom drugom, trecom osobom.

 

STRELAC

Jasno da zelite da sve ide kako treba u vasoj vezi. Verujte da nikome nije med i mleko, kako se hvale vasi prijatelji.Neki su cak u gorim  emotivnim problemima od vas, ali cute. Precutite i vi neke svoje krize. Bolje po vas, nego da se zalite!

 

JARAC

Nemate se cega plasiti sto vam se udvara jedna riba. Ljubav se desi ili ne desi i to su nasa srca tu da pokazu. Odgovorite joj i udjite u vezu, pa sta bude. Ako ne pokusate nikada necete znati sta vas ceka, sreca ili tuga. A zalicete sto niste pokusali.

 

VODOLIJA

Postali ste bolecivi prema jednom biku i vreme je da se okrenete njemu.Odavno ste zeleli njegovu ljubav i vreme je da vam se i uzvrati.Pokazite sta vas ceka i budite onaj koji ce uzivati u svakom danu pred vama.

 

RIBE

Ne znate sta vas ceka, a slutite reku osecanja u grudima. Bez obzira na sve, moracete je pokazati i svome srcu narediti da je izlije pred jednu osobu. Znaju svi koga volite i ko vam je u srcu, samo vi jos krijete i cutite vrlo vesto.

 

Stranice: 1 2