OVAN ce IMATI DOBRU ZARADU,BIKU ce LJUBAV PROMENITI ZIVOT, a BLIZANCE ceka ZANIMLJIV MESEC!

OVAN ce IMATI DOBRU ZARADU,BIKU ce LJUBAV PROMENITI ZIVOT, a BLIZANCE ceka ZANIMLJIV MESEC!

30. travnja 2024. 0 By Lala

 

BIK

 

 

POSAO

MAj mesec za Bikove bice relativno miran. Pre svega sto ste vecinu posla koji ste imali uradili tokom aprila, ili ste prolongirali za jun.

Medjutim nas savet vam je da se taj posao polako radi i tokom maja jer cete na taj nacin odrzati kontinuitet u poslu i bicete prisutni na vise polja u isto vreme.

 

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, znajte da hje period oko 12.-tog jako bitan pre svega jer cete imati priliku da se oprobate i u medjunarodnom poslovanju.

Iskoristite zato sve raspolozive kapacitete , znanje i ljudstvo da se maksimalno dobro pripremite i da sve protekne u skladu sa vasim planovima.

Morate se pridrzavati svega sto ste naveli u poslovnim ponudama koje ste spremni da posaljete na vise adresa i da se samo nadate da se poslovi nece preklopiti jer onda cete biti u gadnoj guzvi.

Kraj meseca ce vam doneti jako dobru materijalnu situaciju i veci prliv novca koji ce vam dobro doci.

 

 

 

ZAUZETI 
Zauzeti pripadnici znaka u maj ulaze jako rastereceno i poletno.

 

Puni su energije i zanju kako da je iskoriste da sebe i svoju voljenu osobu obraduju i pricine mala i sitna zadovoljstva kako bi se oni osecali posebno i savrseno.

Znate kako da obradujete voljenu osobu i kako da je ucinite srecnima. Ne treba vam povod za to i ona to svakako i zna da ceni. Posveceni ste kako partneru tako i celoj porodici i savrseno balansirate izmedju njih.

Oni koji su od nedavno u braku kraj meseca bi mogao da obraduje vestima o prosiren ju porodice.

 

 

 

SLOBODNI

Slobodni Bikovi zele da se prvo odmore i napune baterije pa da spremni  zaplove u novom smeru. Pocetak meseca iskoristite za to jer cete vec posle 20-tog imati priliku da sretnete jednu Vagu koja ce Vam promeniti zivot.

Bice to prava ljubav na prvi pogled i sve sto ste zeleli u zivotu.

 

 

 

ZDRAVLJE

Maj je idealan mesec za vas i donosi vam i savrsenu zdravstvenu situaciju. Nastavite i dalje da radite na podizanju imuniteta i vecoj fizickoj aktivnosti.

 

BLIZANCI

 

POSAO

Blizancima maj donosi promenljivo stanje sto se posla tici. Tako da sam pocetak meseca bice povoljan za sve one koji su i potrazi za poslom.

Da bi za one koji su vec u radnom odnosu mogao da znaci da cete se vratiti na korak unazaad na vasem radnom mestu jer poslodavac vise nije hteo da tolerise vasu rasejanost.

Sada vas ocekuje ponovno penjanje i dokazivanja kako poslodavcu tako i kolegama sa kojima saradjujete i koji su videli kakvo je bilo vase ponasanje.

Sredina meseca je jako zanimljiva jer cete se cas dobro pokazivati, a sa druge strane cete i dalje vuci onu vasu rasejanost i ne mogucnost da se fokusirate na posao.

Kraj meseca je posebno zanimljiva za sve koji su bili u potrazi za poslom jer su konacno pronasli ono sto zele i sto im maksimalno odgovara.

 

 

 

ZAUZETI

Svi oni koji su u emotivnim odnosima ce ovaj mesec morati da iskoriste da poprave svoju emotivnu situaciju i da sa partnerom donesu odluke kako ce se na dalje ponasati.

Pokusajte da samo kroz dosta price i kompromisa sa obe strane sacuvate vas emotivni odnosi i da na ta nacin i odrzite vezu koja moze biti jako lepa i jako uspesna.

Sredinom meseca cete naci nacina da sve to prevazidjete i da sa partnerom negde odputujete.Dok sam kraj meseca donosi lepe vesi i dogovor oko kupovine stana ili kuce.

 

 

SLOBODNI

Ovo je idealan mesec ukoliko ste sami da promenite svoj status.  I prilika za tako nesto vam se moze ukazate vec sredinom meseca. Tada biste mogli da upoznate jednu osobu iz znaka Riba na jednom javnm skupu.

Iskoristite sav sarm da je oborite sa nogu i zadrzite za sebe.

 

 

 

ZDRAVLJE

Tokom meseca necete imati vecih zdravstvenih problema. Mozda po koja prehlada ali kratkotrajnog karaktera.

 

 

Stranice: 1 2