Zvezde imaju veliko iznenadjenje i UPOZORENJE-ovom znaku sledi finansijska katastrofa u danima koji su pred nama!

Zvezde imaju veliko iznenadjenje i UPOZORENJE-ovom znaku sledi finansijska katastrofa u danima koji su pred nama!

30. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Kada se radujes kada zaradjujes, raduj se i kada trosis novac. Svi misle da se vi bas tako ophodite kada je novac u pitanju. Radite previse, a slabo volite da trosite, pa cete do polovine meseca imati i previse!

 

SKORPIJA

Vi ste jedan od najmocnijih znakova zodijaka, kada je novac u pitanju. Vi zaista radite previse, ali ipak tako dobro i zaradjujete.  Bez obzira koliko trosite, a trosite mnogo, vi uvek imate i za sebe i za pomoc prijateljima.

 

STRELAC

Vec ste upozoreni da mnogo dajete na provod i na svoje hirove. Od vas se ocekuje da pokazete da ste spremni da se upletete u neke pozicije, za druge mnogo skupe. Volite da budete  neko ko drzi do sebe, pa tako i imate uvek, jer i radite stalno.

 

JARAC

Vase   srce kuca i kada imate novce i kada nemate. Novci su polazna tacka za sve, a za vaseg partnera novci su bas sve. Zato mnogo radite jer vam je partner hirovit. Trenutno ste dali previse za jedan partnerov hir, pa ce vam faliti.

 

VODOLIJA

Od vaseg  trenutno novcanog stanja zavisite i vi i partner.  Imali ste neke novcane izdatke  koji su vas doveli da budete svorc. Mada biste trebali biti oprezniji, morali ste partneru uispuniti zelju. Sada cete oboje trpeti nepromisljene troskove.

 

RIBE

Mada ste stalno u pokretu, i ruka vam je stalno u novcaniku.Vasi izdaci su jako veliki i trosite non stop. Vi i radite non stop, pa cete morati i da uvek imate za neke osnovne stvari.Nemojte brinuti, sve je pod kontrolom, jer oboje vodite racuna.

 

Stranice: 1 2