Maj ce  nekome biti jako lep,a neko ce patiti kao nikada do sada!

Maj ce nekome biti jako lep,a neko ce patiti kao nikada do sada!

2. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se nadali da ce biti  nesto posebno u maju, ali dan na polovini meseca, bice nesto posebno. Ako ste do sada i vagali svoje emocije i bili nesigurni, tada cete se uveriti. Cak i da necete hteti, naterace vas partner jer ce vam pokloniti srce!

 

SKORPIJA

Sebi ste najvazniji pa sebi i pravite srecan broj i srecan datum. Do sada ste imali mnoge u koje ste verovali, ali ste na kraju tih dana, bili porazeni.Vise ne verujete datumima, danima, desavanjima. Vas srecan dan ce biti kraj meseca, kad se desi susret sa bivsom!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vi ste odredili sebi cilj  i sve do tada, necete se adati nicemu. Ako ostvarite  svoj cilj, bice to nesto veliko za vas. Od vas se ceka da idete za zeljama, a vama se one udaljavaju. Vas srecan datum ovog meseca nece biti, ali sledeceg, pitanje!

 

JARAC

Nemocni ste zbog brojnih obaveza da  se okrenete u smeru ljubavi. Zato cete ovih dana da pronete na posao.  Do sredine maja cvetze morati da ispunite plan koji ste zacrtali. A onda, cete radosno da se okrenete jednoj osobi, koja ce se pojaviti dva dana od polovine maja!

 

 VODOLIJA

Srce vam kuca zarom emocija ka jednoj vagi,  i one ce vas voditi i dalje. Od vas se ceka da pokazete volju da ste spremni da se hvatate u kostac. Prepreke pred vama moracete da savladate, i vase ce srce da bude slobodno za iskrenu ljubav u poslednjem danu meseca.

 

RIBE

Kuda cete sa slomljenim srcem i glavom punom bolnih secanja? Vi  biste rado u proslost koja boli, a moracete u sadasnjost koja zove. Da biste uspeli sve, morate da budete trezveni i da se  okrenete  napre i u nova jutra!

 

Stranice: 1 2