Vazno je reci da NECIJA BIVSA LJUBAV zeli jos jednu sansu,dok ce jednom znaku biti PONOVO SLOMLJENO SRCE!

Vazno je reci da NECIJA BIVSA LJUBAV zeli jos jednu sansu,dok ce jednom znaku biti PONOVO SLOMLJENO SRCE!

3. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Imate sansu da se ponovo zaljubite, ali u istu osobu.Sta je ono sto vas vodi istoj osobi vise puta?Ako ste dali da drugi mesaju svoje prste u vas zivot, ne dajte vise nikada.Verujte da je ovo vasa druga sansa i ako je ne iskoristite, necete biti srecni.

 

SKORPIJA

Uzalud ste na ivici snage a  trudite se da sve bude po vasem. Nije vam to dobro, a nije dobro ni zbog vas, ni zbog druge strane. Ako zelite vezu, nema inata, niti dokazivanja sta je ko ucinio i koliko.Ako ne pustite inat, nista od srece.

 

STRELAC

Spremni ste da se okrenete novoj sansi i to ce biti jedna riba. I ne pomisljate o mogucnosti da ce vas odbiti. Caki da vas odbije, necete se vratiti bivsoj. Mislite da bi vam  ona slomila srce, a ne pomisljate da ce vam ga slomiti ponovo, samo neko drugi.

 

JARAC

Niste spremni da se oporavite od bivse veze koja je bila tuzna. Delujete kao da jos tugujete a proslo je dugo vremena. Nema sanse da biste joj se ponovo vratili i sve joj oprostili. Zloupotrebila je vasu dobrotu.

 

VODOLIJA

Srce vas izadaje pred jednom osobom i vreme  je da joj ga date. Izjavite joj ljubav i pokazite reku osecanja. Srce vam lebdi izmedju jave i sna!  Sanjate da se volite, i da su vam osecanja obostrana.A bojite se da pokazete sta osecate!

 

RIBE

Niste spremni da cujete nesto sto vam ima reci jedan prijatelj.Vasa bivsa ljubav se raspituje o vama i vasem  zivotu. Raspituje se o vasim novim ljubavima, jer misli da ste u vezi sa nekim. I ne sluti da vam je ta osoba samo prijatelj u samoci i desno rame za plakanje!

Stranice: 1 2