Za ove znake pocinju najlepsi dani, moci ce da kazu da su ostvarili svoje najvece  ljubavne zelje!

Za ove znake pocinju najlepsi dani, moci ce da kazu da su ostvarili svoje najvece ljubavne zelje!

3. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Zasto ste tako neobicno raspolozeni, a da ne znate zasto? Cak niste sigurni ni u razloge svoga raspolozenja, niti u uzroke. Razum govori da ostanete trezveni i razumni.A srce, ono vec sve zna i prepoznaje, i zna odgovore.

 

SKORPIJA

Nikako da budete razumni i da vase srce kuca  za nesto ozbiljno i vredno. Vas su ponela osecanja zanosa ka jednoj osobi koju kujete u zvezde.Vreme je da se dese neke stvari koje ce vas konacno osvestiti. I sve nejasne stvari, staviti na svoje mesto.

 

STRELAC

Vas stil je zavodjenje, ali samo sto delujete kao pravi zavodnik.Inace niste za neku avanturu, trenutno. Vec trazite nekoga ko bi vam bio vasa srodna dusau  svemu, kao vasa druga polovina srca.Konacno vam slede vasi najsreniji dani.

 

JARAC

Vec ste vidno razocarani i vreme je da se srede neke odredjene stvari. Od vas se ocekuje da budete uzorni, a vi to ne mozete jer vas slama bol za bivsom. Ovih dana imacete sansu  da bivsu vratite u svoj zivot. I ako to i uspete, ovo ce biti vasi najsrecniji dani.

 

VODOLIJA

Vi niste srecni toliko,  koliko mislite da jeste i vreme je da se srede vase nedoumice.Vidite i sami da vasoj  vezi nesto fali, a ne smete da priznate. Cak ne smete ni da otvorite temu  kako biste oboje razmotrili sta je u pitanju.

 

RIBE

Osecate radost i bol istovremeno, i osecaj tuge koja boli, pomesan sa osecajem  srece na domaku. To je samo ljubav u najavi, i srce vam jos titra i levo i desno.  Budite sigurni da ste se zaljubili, pa biste i voleli, ali se plasite  ignorisanja. Priznajte sta osecate, pa sta bude!

 

Stranice: 1 2