Ovim znacima stize period LJUBAVNE SRECE: Jednom znaku je sada SRCE PUKLO na HILJADU DELOVA!

Ovim znacima stize period LJUBAVNE SRECE: Jednom znaku je sada SRCE PUKLO na HILJADU DELOVA!

6. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za novi period u vasem  emotivnom smeru.Srce vas tera na ono sto vas vuce kaq jednoj osobi. Svakako da osecanja vaseg srca diktiraju sta cete i kako cete dalje. Pomozite srcu da nadje put do srca one koju voli.

 

SKORPIJA

Sto je bilo, bilo je i vreme je  da se sada okrene novom zivotnom poglavlju.Ucinite sve sto je do vas, i budite spremni da  sledite srce. Srce vam je nemirno i pazite kojim cete putem. Morate slediti dobre relacije, one razumne, a ne nadrealne.

 

STRELAC

Zasto mucite jedno nezno srce koje vas voli i kida se na komade zbog vas?Pustite ga u svoju blizinu i necete zazaliti. Vreme je da budete spremni da se i sami potrudite da bi vam obomu bilo lepo.Pred vama ljubavna sreca okojoj sanjate!

 

JARAC

Vreme je da radite i da se bavite samo obavezama. Neko vas je povredio i vreme je da budete na distanci od svih.Nikome se necete zaliti, pa cak ni onome ko vam je ucinio nazao.Neka to shvati sam, vreme je!

 

VODOLIJA

Opet pocinjete da se durite na jednu osobu do koje vamje stalo. Vreme je da se okrenete  razumu i da ne trazite dlaku u jajetu. Verujte da ni vi niste uvek u pravu, ali  sada ste preterali. Koliko kivan na vas, toliko je i tuzan neko  zbog vas.

 

RIBE

Osecate kao da tonete i da se ne moze izvuci iz problem. Verujte da ce vam jedna osoba postati vasa slamka spasa. Zelece vasu blizinu sa opravdanjem da vam zeli pomoci. Ovo ce biti povod vaseg lepog perioda ljubavne srece.

Stranice: 1 2