Leto ce ovim znacima doneti sve sto su IKADA ZELELI!

Leto ce ovim znacima doneti sve sto su IKADA ZELELI!

8. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vec ste dovoljno dugo patili i donosili ste svakave odluke.Svadjali se i mirili, voleli i patili, trpeli i proklinjali. Sada stavljate tacku i okrecete novi list. Zelite sve ispocetka,  i da vam u miru dolaze ne samo novi dani, nego i godisnja doba!

 

SKORPIJA

Za vas je jedno leto postalo bolno i varljivo, i u vasem srcu ce takvo i ostati. Vreme je da se srede sve druge stvari, da secanja potisnete i da sadasnjost prihvatite. Ovo novo danas, moze biti jako lepo ako vi to zelite.

 

STRELAC

Ne slutite sa prvim letnjim kisama, da ce plakati i vase oci sa njima. Sada je sve dobro, a bice da niste, dobro procenili svoju situaciju. Shvaticete da ste svo vreme ziveli od iluzije da je vasa veza lepa.A nije nikada ni bila!

 

JARAC

Jednog ste leta iznevereni od jedne osobe i od tada ne volite leto. U onom davnom, ostalo je vase srce i vasa dusa.Sa dolaskom svakoga novoga u vama se budi proslost i vasa secanja bolna, ozivljavaju vas davni bol.

 

VODOLIJA

Neko vas gleda sa obozavanjem i zeli da ovo leto delite sa njime. Odavno prati vas stav, ponasanje, lepotu i skromnost.Zeli da vas  nagradi ljubavlju, i da mu uzvratite  istim.  Zato pazite ko vam je u blizini, taj vas i voli.

 

RIBE

Vas zajednicka mastanja se odnose na jednog jarca.Uskoro cete biti u emotivnoj vezi, a za druge kao neskladna kombinacija. Ne ticu vas se tudja misljenja, vazni ste jedno drugome samo!Vasa udruzena srca koja biju istim ritmom, jasna su kombinacija!

 

 

Stranice: 1 2