OVOM znaku se vraca STARA LJUBAV!

OVOM znaku se vraca STARA LJUBAV!

16. svibnja 2024. 0 By Admin

OVAN

Dragi ovnovi, ne budite previše emotivni, i pokažite svoju ozbiljnu stranu. Jedna osoba će vas mnogo razočarati, ali to pokušajte da ne uzimate previše srcu. Prosto iz razloga jer ta osoba nije vredna vaših osećanja, iako vi mislite drugačije. Nikada nije imala dobre namere sa vama, mada vam je vrlo dobro umela odglumiti nekoga kome je stalo do vas. Ignorišite je i ne dopustite da vas ona izbaci iz takta, jer ste vi zaslužili mnogo bolje.

 

BIK

Dragi bikovi, sve što ste do sada pokušali da ostvarite na poslovnom planu, nije ispunilo vaša očekivanja. U narednim danima to će se dradtično promeniti, jer ćete vi napraviti jedan vrlo uspešan poslovni potez. Računajte na novčani dobitak koji ste itekako zaslužili. Vaš trud i upornost će se ispaltiti do kraja meseca maja.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vreme je da poduzmete  neke mere ukoliko želite da osvojoite osobu do koje vam je stalo. Nije tajna da već duže vreme imate velika osećnja prema jednoj škorpiji. Vas sputava strah od odbijanja, ali vi zaista  nemate razloga za to. Do kraja ovog meseca napravite prvi korak, inače će  vaša želja za ljubavi ostati pusti san.

 

RAK

Dragi rakovi, ono što moramo naglasiti je da ćete vi do kraja meseca biti samo zadovoljni i srećni. Sve će vam polaziti za rukom jer će vam položaj planeta mnogo odgovarati .Bilo bi vam od velike koristi da prihvatite jedan novi poslovni predlog, koji će vam doneti velike novce. U ljubavi vas prati sreća kao retko do sada.

 

LAV

Dragi lavovi ,vi ste osoba koja uvek gleda samo napred u životu, ali kada je ljubav u pitaju rado se osvrćete unatrag. Bivšu ljubav ne možete da zaboravite jer ona je bila centar vašeg života. Vaša bivša ljubav će vam se do kraja meseca vratiti jer ni ona vas ne može da zaboravi. Spremni ste na novi početak sa starom ljubavi, koja će ovaj put potrajajti večno.

 

DEVICA

Drage device, vas do kraja meseca ne očekuju velike promene. Kako u ljubavi tako i na poslu sve ostaje kao i pre. Jedino što bi vas moglo manje iznervirati su neki  postupci vaših radnih kolega. Ipak to neće mnogo promeniti vaš svakodnevni život. Pronađite vremena za opuštanje, jer naredni mesec donosi velike obaveze za vas.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2