AKO JE VOLIŠ, NE UNIŠTAVAJ JE: Sjeti se kako je izgledala kad si je prvi put ugledao…

AKO JE VOLIŠ, NE UNIŠTAVAJ JE: Sjeti se kako je izgledala kad si je prvi put ugledao…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

„Kada god sam volio ženu – što sam je više volio, to sam je više htio povrijediti. Frida je samo najočitija žrtva ove odvratne osobine.”~ Diego Rivera

 

 

Znam da je voliš.

Da je ne voliš ne bi bio s njom. No, budući da si samo ljudsko biće s promjenjivim emocijama, možda ćeš je voljeti na pogrešne načine.

 

 

Zdrava, sretna veza može se pretvoriti u destruktivnu vezu, ako se prema njoj odnosiš na način koji ona ne zaslužuje.

Ipak, nadam se da ćeš je pokušati voljeti ispravno. Nadam se da ćeš izliti zraku svijesti na tvoju ljubav za nju. Nadam se da znaš da je svijest ono što drži odnos jakim.

 

Želim da se prisjetiš kako je izgledala kad si ju prvi put ugledao. Ona je bila sve za čim si čeznuo.

Možda je to bila njezina ljepota, njezina divlja priroda, njezin smisao za humor ili njezina samostalnost, u njoj si našao ono što nisi našao kod nikog drugog.

 

 

 

A ono što te je najviše osvojilo bila je njena cjelovitost.

Ako je voliš, voli je na ovaj način. Čuvaj njenu ljepotu, njenu divljinu, njenu potpunost.

Ona je gospodar vlastite sudbine, ali želim da shvatiš koliko važnu ulogu igraš u njenom životu. Način na koji se odnosiš prema njoj određuje način na koji ona doživljava sebe – možeš učiniti da joj oči sjaje, a možeš učiniti i da se osjeća izgubljeno. Ona je skulptura u tvojim rukama i samo se nada da ćeš rukovati pažljivo s njom.

 

 

Ako je voliš, nemoj je uništiti.

Znaj da je već bila povrijeđena i ne želi da joj se to opet dogodi. Ako je s tobom, znaj da je pobijedila strah i nesigurnost kako bi bila s tobom. Zanemarila je svoju prošlost i odlučila dati ljubavi još jednu šansu. Povjerila ti je zdravlje tog odnosa – svim svojim srcem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4