9.6. – Puni Mjesec Savršenstva: Puno napetosti, ali i snažna energija za transformaciju!

9.6. – Puni Mjesec Savršenstva: Puno napetosti, ali i snažna energija za transformaciju!

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaki Puni Mjesec ima posebne kvalitete i “darove” koje nam daje, ovisno o tome na kojem mjestu u zodijaku se Mjesec nalazi. Idući Puni Mjesec je u ovaj petak, 9. lipnja 2017., te pada u Jyeshta nakshatru – osamnaestu vedsku konstelaciju kojom vlada Merkur u znaku Škorpiona.

Puni Mjesec je poseban dan u mjesecu kada doživljavamo kulminaciju energije, te naše unutarnje procese. Energija postaje snažnija na taj dan, i čak na fizičkom nivou, voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne toliko dobro.

 

 

Zbog toga neki mogu osjećati puno više energije i entuzijazma na dan Punog Mjeseca, neki mogu osjećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Mjeseca.

 

 

Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Zbog toga, ovisno o tome da li smo prirodno više Satvik (čiste), Rađas (strastvene) ili Tamas (trome) kvalitete, te kvalitete postaju snažnije u nama. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Puni Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih.

 

 

No, ako smo nemirni, osjetiti ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan Punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina – to nije slučajnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3