TI SI MU DJEVOJKA SAMO ZA UTJEHU: Ako ti muškarac OVO govori, NJEGOVO SRCE JE ZAROBILA DRUGA ŽENA

TI SI MU DJEVOJKA SAMO ZA UTJEHU: Ako ti muškarac OVO govori, NJEGOVO SRCE JE ZAROBILA DRUGA ŽENA

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ukoliko se u vama budi sumnja da vaš partner još uvek nije preboleo svoju bivšu, važno je da znate da postoje suptilni znaci. Oni odaju da je zaista tako, a onda postoje i oni očigledni…

 

Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju.

 

 

Stalno priča o njoj

U redu je ako ukoliko povremeno pomene bivšu devojku onda kada vas priča, jednostavno, nanese u tom smeru. Ali ako je konstantno pominje i započinje razgovor o njoj bez ikakvog razloga, to je već “znak za uzbunu” – piše Dnevno.

 

– Ako sumnjate u to, razgovarajte otvoreno sa njim o tome da li je spreman da bude u vezi sa vama – savetuje terapeut i ekspert za vese dr Džejn Grir.

 

 

Konstantno priča koliko je mrzi

Možda ga je povredila i trenutno mu nije omiljena osoba na planeti. Aali ako neprestano govori o tome kako je ona “ovakva i onakva”, trebalo bi da vam se uključi “alarm”. Dr Džejn Grir kaže da on možda na taj način pokušava da podseti sebe zašto više nije sa njom. Da se podseti da mu je bolje bez nje.

 

 

“Takmiči” se sa njom

Pojedini muškarci to rade kada žele da vrate bivšu devojku. Započinju sa njom nezvanično takmičenje ko će se bolje pokazati u novoj vezi. To je utakmica u kojoj ne želite da pobedite. Zapravo je prilično ponižavajuće ako se oko vas trudi samo da bi bivšoj pokazao koliko dobar može da bude.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2