Tranzitni Merkur u Djevici do 30.09.: Nema potrebe da pravite drame na emotivnom planu!

Tranzitni Merkur u Djevici do 30.09.: Nema potrebe da pravite drame na emotivnom planu!

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

Nakon retrogradnog hoda i kratkotrajnog boravka u znaku Lava po drugi put, tranzitni Merkur se ponovo vraća na svoj teritorij – u znak Djevice.

 

Pedantan i analitičan, svaki pokret, životni potez mu je krajnje logičan, on vrlo ozbiljan. To je Merkur u znaku Djevice. Uz dašak Jupitera i Marsa on postaje precizan kirurg, a iscjelivanje, bilo fizičko, duhovno ili emotivno i pomaganje drugima, životna mu je misija.

 

Iako je Djevica po prirodi servilan znak, znak rada i služenja, u današnje vrijeme, to je polje zanatstva i usluga. Mehaničar, vodoinstalater, konobar… sve je to Merkur u Djevici.

 

Ovaj Merkur ne brblja i ne vodi višesatne razgovore, on se druži sa svojim knjigama, uživa u svojoj kancelariji ili kućnoj biblioteci, gdje je svaki kvadratni metar precizno uređen, on upija znanje vjekova i čeka podršku drugih kako bi u javnost iznio ono što on smatra apsolutnom istinom i prekinuo te višesatne rasprave, koje ga tako zamaraju.

 

Tranzitni Merkur boravi u znaku Djevice sve do 30. rujna. Kako ga možete iskoristiti?

 

U subotu, 16. rujna, Merkur će se sresti s Marsom, koji je također nedavno ušao u znak Djevice. Ovih dana, sva energija je usmjerena na različite svakodnevne obaveze, jer Djevica je rad, rad, rad… Zato, iskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2