DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. avgust: Blizanci nestrpljivi, Biku stiže iznenađenje, Devica u vatrenom susretu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. avgust: Blizanci nestrpljivi, Biku stiže iznenađenje, Devica u vatrenom susretu…

2. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas biste mogli uvideti kako izvesna veza ne ide u pravcu u kom vi želite. Možda neočekivani događaji imaju uticaja na to, ali svakako treba malo podrobnije da preispitate sopstvene želje. Ukoliko se ne podudaraju sa partnerovim, vreme je da krenete dalje.

BIK

Danas budite spremni na iznenađenja. Baš kada budete pomislili kako ste sigurni i opušteni, bez nekog posebnog razloga nešto će vas izludeti. Neko koga budete sreli, takođe, može izazvati u vama burnu reakciju. Međutim, bićete očarani tom osobom, pre nego budete i svesni toga.

BLIZANCI

Današnja planetarna energija pružiće vašem ljubavnom životu neophodan napredak. Nema ništa lepše nego kada vam voljena osoba ponudi potpuno zadovoljstvo. Ukoliko tražite ljubav, upoznaćete osobu za koju ćete kasnije shvatiti koliko vam prija. Budite strpljivi.

 

RAK

Današnja astralna energija osvetliće vaš ljubavni život. Jedna konverzacija probudiće u vama interesovanje za tu osobu, ali i pomoći da shvatite kako delite iste poglede na svet. Ukoliko ste na istim talasnim dužinama ko zna šta sve danas može da se desi? Uživajte!

LAV

Danas je vrlo moguće da ćete se povezati sa osobom koju ste nekad poznavali, ali ste je izgubili iz vida. Međutim, ona nije zaboravila vas jer očigledno pronalazi načine da bude u vašoj blizini. Iako ćete biti šokirani, u isto vreme ćete uvideti koliko se lepo osećate.

DEVICA

Ponovo će se zapaliti neke iskrice između vas i jedne osobe. Bez obzira u kakvoj ste ranije vezi bili, sve ovo sada će se vrlo brzo odigrati. Moguće je da će to biti nešto trivijalno i opušteno, ali izvesno je da ćete oboje početi da razmišljate o onom drugom – što može biti jedna sasvim nova priča!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3