Stiže “Duga mjesečeva noć”: 22. prosinca vlada najjači pun Mjesec 2018. godine – Najveći uticaj će osjetiti  Rak, Jarac, Ovan i Vaga

Stiže “Duga mjesečeva noć”: 22. prosinca vlada najjači pun Mjesec 2018. godine – Najveći uticaj će osjetiti Rak, Jarac, Ovan i Vaga

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Zbog hladnih prosinačkih dana, ovaj pun Mjesec se naziva Hrastov i Hladni mjesec, a zbog toga što je u pitanju posljednji pun mjesec u godini, poznat je i kao Duga mjesečeva noć. Prema vjerovanju, na ovaj puni mjesec treba zaželjeti želju i ona će se ostvariti.

 

22. prosinca nas očekuje posljednji i najjači Pun Mjesec u ovoj godini, koji će biti u Raku, u četvrtom polju doma i obitelji. Emocije će biti jako naglašene, a kako će Mjesec biti i u aspektu sa Saturnom, stvari neće biti lake. Mnoge osobe mogu se vraćati u prošlost kroz sjećanja, koja mogu biti ili dobra ili bolna, što ovisi o aspektima u osobnom horoskopu.

Sada treba obratiti dobru pozornost na obiteljskim okupljanjima i proslavama. Izbjegavajte rasprave i gledajte da okupljanja dovedete u energiju ljubavi, topline i harmonije. Kako će Venera iz Škorpiona praviti dobar aspekt s Neptunom, onda može biti i dobrih šansi da vaše negativne emocije transformirate u harmoniju i ljubav.

Mnogi znakovi mogu imati lijepa i harmonična događanja tijekom ovog punog Mjeseca, ali neki mogu imati stresan i težak period.

Najveći utjecaj će osjetiti osobe iz prve dekade Raka, Jarca, Ovna i Vage.

Kako se Pun Mjesec događa u prvoj dekadi Raka, onda će svi znakovi koji su rođeni u prvoj dekadi svakog znaka osjetiti jače vibracije.

 

Prognoza po znakovima

OVAN

Kod vas se pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući, što je vezano za vašu kuću, obitelj, majku, domovinu… Mnoge osobe mogu imati sjećanja na prošlost, ma kakva god da je bila i mogu osjetiti nostalgiju, a neki se mogu odlučiti i za preseljenje.

 

BIK

Kod vas se pun Mjesec događa u trećem polju koje se odnosi na braću, sestre, susjede, promet, bliske prijatelje i sve što je vezano za simboliku trećeg polja. Mogu vas okupirati dugi razgovori, šetnje, pisanje. Oprezno u prometu i pazite što i s kim pričate. Imat ćete dosta dobar i uspješan kraj godine, ako su aspekti povoljni.

 

BLIZANCI

Kod vas se pun Mjesec događa u drugom polju što je povezano s financijskim stanjem. Moguće je da bude većeg priljeva novca ili da se dogodi neki izdatak. Dobici su mogući iz raznih izvora zarade koja može biti povezana sa ženama.

 

RAK

Ovaj pun Mjesec se odvija u vašem znaku pa možete očekivati razne nalete emocija, od zanesenosti, romantike pa do nervoze i tužnih sjećanja. Sada se ne preporučuje upadati u rasprave, vraćati se u sjećanja jer od toga nikakve koristi. Okupite vašu obitelj i polako se pripremite i dogovorite za predstojeću godinu.

 

LAV

Kod vas se pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što nimalo nije lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenju u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada mogu sebi postaviti pitanje tko su i što su uradili u životu. Ne prepuštajte se tim emocijama jer već od početka siječnja kreću puno ljepši dani.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2