DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. februar: Pred Škorpijom uzbudljiva dešavanja, Lav razočaran, Device ponovo zavode…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. februar: Pred Škorpijom uzbudljiva dešavanja, Lav razočaran, Device ponovo zavode…

22. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ukoliko ste završili potragu za idealnom polovinom, danas ćete shvatiti da se vašem partneru dopada vaš imidž diskretne i šarmante osobe na koju se svako može osloniti. Sa druge strane, ako ste nezadovoljni aktuelnom situacijom na ljubavnom planu i nalazite se u vezi koja vas sputava, vreme je da preuzmete inicijativu i okončate agoniju. Zaslužujete samo najbolje.
BIK
U poslednje vreme, a pogotovo danas, vi se trudite da privučete što više pažnje, u čemu ćete i biti veoma uspešni, zahvaljujući pre svega svom šarmu. Pa ipak, oko vas su osobe koje vam na neki način ne odgovaraju, te stoga vaša potraga za onom pravom još uvek nije završena. Pojedinci koje ste do sada sretali pružaju vam samo usputna uzbuđenja, a to vama nikako nije potrebno niti dovoljno.
BLIZANCI
Ukoliko ste u braku, danas ćete pokušati da jednu situaciju preokrenete u svoju korist, ali partner neće imati mnogo razumevanja za bilo kakve promene u vezi. S druge strane, ukoliko ste slobodni i dopada vam se neko ko vas drži u priličnoj neizvesnosti, bilo bi dobro da se naviknete na takav stil ponašanja, jer će dotična osoba biti sve više okrenuta svojim interesovanjima.

RAK
Predstavnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo neizvesnosti i nervoze u odnosima sa stalnim partnerom. Najbolje će proći oni koji su u neobaveznoj vezi ili oni kojima ljubav nije najbitnija stvar u životu. U tom slučaju možete da kontrolišete situaciju ako ste spremni da mu popustite u nekim manje bitnim pitanjima. Ključ je u strpljenju.
LAV
Osećate se prilično nervozno i razočarani ste jer osećate privlačnost prema nekom ko ne odgovora na vaše udvaranje. U pitanju je osoba koju ste od nedavno upoznali, ali već gajite intenzivne emocije. Harmoničan odnos možete da uspostavite samo sa onim osobama sa kojima uspevate da ostvarite duhovni sklad ili imate zajednička interesovanja.
DEVICA
Većina predstavnika vašeg znaka u vezi je sa osećajnom, tolerantnom i strastvenom osobom na koju se može osloniti. Ako ste singl i od onih osoba koje vole da koketiraju na javnim mestima i skupovima, bićete u prilici da isprobavate svoj šarm, ali uz opasnost da se bezazleni flert pretvori u nešto mnogo ozbiljnije, što nećete moći da kontrolišete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3