DNEVNI HOROSKOP za 1. maj: Jarac pravi veliku grešku, Lavu neko izjavljuje ljubav, Ovan uživa u zavođenju…

DNEVNI HOROSKOP za 1. maj: Jarac pravi veliku grešku, Lavu neko izjavljuje ljubav, Ovan uživa u zavođenju…

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Pred vama je povoljan period za nova dešavanja i za pokretanje novog posla. Moguće je da imate više udvarača, ali vam je jedan posebno zapao za oko. Povoljni dani za flert. Koža vam je osetljiva i sklona iritacijama.

 

 

Bik

Nemate preterano velike ambicije i planove za naredne dane, pa možete da očekujete jednu opuštenu atmosferu na poslu. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada odranije. Pazite na zdravlje.

 

 

Blizanci

Razmišljate o tome da pokrenete novi projekat iako zasad niste sasvim sigurni u kom će to pravcu da ide. Nisu vam povoljni dani za ljubav, što svakako donosi sa sobom određene probleme. Potreban vam je odmor.

 

 

Rak

Moguće je da iz nekog razloga ne možete da pokažete sve svoje kvalitete i sposobnosti na trenutnom poslu, kao da vas nešto koči. Vaša očekivanja na polju ljubavi trenutno mogu da budu prevelika. Mogući su problemi sa želucem.

 

 

Lav

Tokom ovih dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali, pa će vas to donekle zabrinuti. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osećanja. Skloni ste upalama.

Devica

Imate prilično velika očekivanja, što može da vam bude mač sa dve oštrice. Voljena osoba se trudi da otvorenije pokaže da joj je stalo do vas, ali vi kao da ste se distancirali. Manji problem sa bubrezima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2