DNEVNI HOROSKOP za 2. maj: Jarac glavom kroz zid, Bik mora da misli na sebe, Lav u brigama, Devica na velikom testu…

DNEVNI HOROSKOP za 2. maj: Jarac glavom kroz zid, Bik mora da misli na sebe, Lav u brigama, Devica na velikom testu…

30. travnja 2019. 0 By Admin 1

 

Ovan
Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

 

 

Bik
Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se poveravaju i pitaju za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah. Ne oklevajte, priuštite sebi malo zadovoljstva i dužu pauzu.

 

 

Blizanci
Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

 

 

Rak
Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

 

 

Lav
Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

 

 

Devica
S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2