Slika koju izaberes otkriva ISTINU o tvojoj sudbini i da li ce se OSTVARITI TVOJE ZELJE!

Slika koju izaberes otkriva ISTINU o tvojoj sudbini i da li ce se OSTVARITI TVOJE ZELJE!

6. kolovoza 2020. 0 By Maja

LATICA BROJ 1)

Ti si jedna vrlo mirna dusa koja ima mnogo  strpljenja. Sve u svom zivotu pokusavas da rijesis na miran nacin, jer ti svadje i nesuglasice izbjegavas koliko mozes. Nikada nisi bio soba koja nesto zeljela na silu. Pomiris se sa cinjenicom da u zivotu ne moze da bude uvijek onako kako mi to zelimo.

Ti od zivota ne ocekujes mnogo jer si pored svega i mnogo skromna osoba. Za ono sto ti je bitno ti znas da se izboris. Vrijedno radis kako bi uspio da ostvaris svoje zelej koje i nisu toliko velike.

Tvoja sudbina  je da se moras boriti za ono sto zelis. Neces u zivotu dobivati nista na poklon od zivota, ali ti ce uspijeti da ostvaris svoje snove. Tvoje zelje ce se ostvariti, ali ti ces biti odgovoran za to i niko drugi.

Istina je da ti nece biti uvijek jednostavno, ali ti ces znati kako da se izboris za ono sto ti je bitno. Ti ces biti sretna osoba kojoj ce se zelje ostvariti jer ces se ti za njih izboriti.

 

LATICA BROJ 2)

Tvoja zelja za uspjehom je ogromna. Ne poznajes granice kada su tvoje zelje u pitanju. Nastojis da ih ostvaris i ne biras nacin da dodjes do njih. Skromnost nije  tvoja jaca strana. Zelis mnoog od zivota, i mada se ti trudis da mnogo postignes ti se u isto vrijeme mnoog oslanjas i na srecu.

Za sebe zelis mnogo, ali drugima nerado pomazes da i oni ostvare sto vise. Oslanjas se na druge kada je tebi potrebno, ali svoju pomoc vrlo dobro znas da stedis.

Tvoj cilj da ostvaris sve svoje zelje neces uspijeti postici. Mozda sudbina od tebe ocekuje da i drugima ucinis nesto dobro, ona ima razne nacine da nekome sprijeci srecu. Mnogo zelis i tebi je u buducnosti sudjeno da se za to boris. Ali mnoge zelje ce ostati ne ostvarene.

Da bi bio sretan u svom zivotu moras biti korektan prema drugim ljudima, ali ti to cesto nisi. Sebe smatras dobrom osobom ali mnogi to vide drugacije. Pomozi drugima ako zeliis da sreca pronadje put do tebe i ti ces biti bolja osoba.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2