IZABERI SLOMLJENO SRCE  i saznaj ZASTO NEMAS SRECE U LJUBAVI?

IZABERI SLOMLJENO SRCE i saznaj ZASTO NEMAS SRECE U LJUBAVI?

8. kolovoza 2020. 0 By Lala

SRCE BROJ JEDAN:

Tamo gde ljubav progovori, predrasude treba da cute!

Vi koji ste izabrali srce broj jedan, dobili ste srce prepolovljeno na pola.

Vasa snaga i vasa ljubav , podeljena je kao sto se deli sve, na pola. Ni vise , niti manje, podjednako. Ovde se radi o velikoj ljubavi, ljubavi srca, gde razum i racionalnost nemaju nikakav pristup. Sve  sto se izdesavalo, desilo se tako da je vas emotivni zivot morao da se pomiri sa onim stvarnim, i da je sukob dve strane koje se ne trpe, pobedio.

Vase srce je puno, kako ljubavi i bola, tako i svega ostalog. A to vam je dalo snage da rascistite sami sa sobom, da svedete sve racune, da sve saberete i oduzmete i  nadjete neku sredinu. Ta sredina je vas bol, bas kao i sve ostalo.

Vi i vasa ljubav prema jednom bicu je planula, kao lava.

Nije se moglo narediti srcu niti da voli, niti da ne voli, samo je odabralo put. Onog koga ste voleli, zavoleli ste bez rezerve, bez razmisljanja i ne ukljucujuci razum. Onaj koga ste voleli vi, voleo je vas, isto toliko kao i vi njega.

Niste gledali niti razliku u statusu koji imate, niti razliku u godinama! Mislili ste da je vazna samo ljubav!

Kako ste se samo prevarili, i kako je  to neobjasnjivo, da ste kasnije osetili samo bol i ponizenje.

Mislili ste da tamo gde ljubav progovori, razumu nema mesta, a sada mislite drugacije.  Nemate srece u ljubavi bas zato sto slusate okolinu i trpite predrasude koje vam ta ista okolina nudi!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2