Slika koja te najvise privlaci DONOSI ti SRETNE VIJESTI-jedna je znak da ces IMATI NAJVISE SRECE!

Slika koja te najvise privlaci DONOSI ti SRETNE VIJESTI-jedna je znak da ces IMATI NAJVISE SRECE!

8. kolovoza 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Tvoja velika skromnost je tvoja velika vrlina, ali i mana . Previse si skroman i zaista od zivota ne ocekujes mnogo. Mnogo radis ali tebi novac ne predstavlja srecu. Tvoja sreca je tvoja porodica i tebi drage osobe. Malo je danas osoba kao sto si ti.

Ti cijenis iskrenost i prave prijatelje za koje bi ucinio sve. Za sebe ne trazis mnogo. Sve dok je tvoja porodica sretna, i ti si. Za njih se najvise boris. Sebe stavljas u drugi plan jer tvoja skromnost se tesko moze opisati. Covjek si velike duse koji se je uvijek vise brinuo za druge nego za sebe.

Sretne vijesti koje tebe ocekuju promijeniti ce mnogo u tvom zivotu. Do sada si mnogo radio, ali za male novce. Uskoro ti se pruza prilika za novo radno mjesto koje ce ti donijeti velike mogucnosti. Mada nikada nisi trazio mnogo, ti ces ipak mnogo imati. Sreca ce tebe pratiti jer si ti to iskreno zasluzio.

 

SLIKA BROJ 2)

Ti si osoba koja mnogo vjeruje u sebe. Ti ne dozvoljavas da ti neko kaze da ti nesto ne mozes. Ono sto sebi zacrtas, nastojis ostvariti. Neki ljudi sumnjaju u tebe jer su misljenja da su tvoji ciljevi preveliki i neostizni. Ali to tebe bne moze zaustaviti.

Svjestan si da se za svoju srecu moras boriti pa makar i ne uspio da ostvaris ono sto zelis. Ti ces ipak pokusati bez obzira na sve.

Tebe do kraja ljeta ocekuju divne vijesti koje su vezane za tvoj posao. Tebe ocekuje unapredjenje koje ce te dovesti korak blize tvom cilju. Skromnost nije tvoja vrlina, ali ti si jednostavno osoba koja zna sta zeli u svom zivotu. Bolaj poslovna prilika ti donosi veliku zaradu koja ce tebi pruziti sansu da ostvaris sto si uvijek zelio.

Ti si najbolji dokaz da od svojih snova nikada ne treba odustati, bez obzira na to sta drugi mislili o tebi.

 

Nastavak na sljedecoj  stranici…

Stranice: 1 2