Ovi zodijaci su uvijek  samo ikreni!-SEBI ce naskoditi , ali istinu ce reci!

Ovi zodijaci su uvijek samo ikreni!-SEBI ce naskoditi , ali istinu ce reci!

27. kolovoza 2020. 0 By Maja

BIK

Vi se zauzimate zs istinu kao niko drugi. Vrlo vam je bitno da ste okruzeni ljudima kojima vjerujete, jer vi nemate povjerenja u svakog.  Vama je bitno da su oko vas ljudi kojima slijepo mizete vjerovti, svIostali moraju zaraditi vase povjerenje.

Vama je istina sve  zivotu i vi se nikada ne ustrucavate da kazete ono sto mislte. To vam je urodjeno, takvi ste uvijek bili. Ovaj zodijak govori istinu jer je ona njegova zivotna vodilja.

Bez imali straha on uvijek govori istinu. Bik je bice koje je uvijek govorilo istinu i koje se je uviek samo na nju oslanjalo.

Cesto na svoju stetu i bez imalo straha kakve bi posljedice mogle biti. Bik se zauzima za ono sto mu je bitno u zivotu i tu istina mora carovati, Ovaj zodijak nikda nista nece poduzeti ukoliko njegov oput nije iskren. On je takvai nema se nmjer nikada promijeniti.

Vodi se istinom i ne plasi se iste. Sa zivotom ce se uvijek suociti jer on od istine nkda ne bjezi. Koliko god on bio na gubitku sa svojim iskrenim srcem on to nikad nece promijeniti. Zivi za istinu  i na za sto drugo.

On je bice od kojeg nikada ne smijete ocekivati da ce vas on tjesiti lazima. On ce vam reci istinu pa makar vas ona i boljela.

Od njega mozete ocekivti mnogo, ali da vas laze to nikada.  On je bice koje tacno na sta radi i koliko god mu drugi govorili da se ne treba zalagati toliko a istinu, on ce to ipak uciniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2