Ovi zodijaci su u stanju PREVARITI VOLJENU OSOBU!

Ovi zodijaci su u stanju PREVARITI VOLJENU OSOBU!

30. kolovoza 2020. 0 By Maja

BIK

Mada vi vazite za osobu koja za ljubav cini sve, nije bas kao da i vi ne znate napraviti gresku. Gresku koja vas mnogo kosta i zbog koje se mnogo kajete, ali cesto tada bude kasno.

Vi ste bice koje je zeljno paznje  i ljubavi. Pored toga ste osoba koja uvijek tezi ka dugim vezama. Ali kada nastane monotonija vi se brzo prebacite u fazu flertovanja sa drugim osobama.

Da ste vi u stanju prevariti voljenu osobu to je tacno, ali to ne znaci da cete vi to i ucinti. Ipak ukoliko se flert pretvori u iskrene emocije sve je moguce.

Niste vi osoba koja se tek tako odluci da bude nevjerna svom partneru. Mnogo toga vam prodje kroz glavu prodje nego se odlucite za takav korak.

Vi nastojite da se odupirete svojim emocijama ali ako zaista primjetite da vam se druga osoba vise dopada, onda ste i vi tu nemocni.

Da se kajete to je tacno, ali cesto bude kasno za to jer vi ne mozete da sakrijete ukoliko znate da ste napravili pogresan korak.

Partneru cete cak i priznati da imate osjecanja prema nekome drugom jer ste naucili da budete iskreni i na svoju stetu.

Vas niko ne moze zaustaviti kada su emocije u pitanju. Vi ste osoba koja svoja osjecanja ne zna da sakrije pa tako i prema osobi koja nije vas partner.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2