U narednom periodu : Ovan u ZABLUDI da je VOLJEN, Blizanci OSTVARUJU  svoj VELIKI SAN , a ovaj zodijak GUBI  svoju VELIKU LJUBAV!

U narednom periodu : Ovan u ZABLUDI da je VOLJEN, Blizanci OSTVARUJU svoj VELIKI SAN , a ovaj zodijak GUBI svoju VELIKU LJUBAV!

9. kolovoza 2022. 0 By Maja

Dva zodijaka ce u naredni danima patiti zbog lazne ljubavi. Ali jedan zodijak ce ostvariti sve svoje poslovne zelje.

Nekome suze a nekome sreca u narednom periodu.

 

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek zivio samo za ljubav. Bez ljubavi vi ne zelite da budete jer vama je ona uvijek na prvom mjestu. Mnogo ste do sada morali da prodjete, posebno u vasoj zadnoj vezi niste imali mnogo srece.

Vasa zadnja veza vas je kostala mnogo boli, ali vi ste svoju srecu pronasli sa jednom drugom osobom u koju ste se lud zaljubili.

Mnogo volite svog sadasnjeg partnera i on vam daje osjecaj da ste iskreno voljeni. Mnogo mu vjerujete i nemate nikakve sumnje da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot. Ipak i sami ste poceli da sumnjate u iskrenost te ljubavi, ali o tome pokusavate da ne misliste.

Vi zelite srecu, ali moramo reci da vas je ta zelja za ljubavnom srecom zaslijepila.

Ne vidite relano sta se u vasoj vezi desava. Ono sto vi ne primjecuete, uskoro ce vam vas partner docarati. On ce vam reci bolnu istinu da njegova ljubav nije iskrena. Do sada ste zivjeli u zabludi da ste iskreno voljeni, ali uskoro ce vas cijela istina docekati.

Pred vama je period u kojem cete jod jednom razmisliti o svemu, jer pred vama su desavanja  koja vam se nikako nece dopasti.

Vrijeme dolazi u kojem cete istini morati pogledati u oci. Niste iskreno voljeni, ali ta ljubav vama nije ni sudjena. Vas tek ceka susret sa vasom velikom ljubavi koja ce promjeniti sve.

 

BLIZANCI

Vi ste uvijek imali jasne ciljeve i od toh ciljeva niste nikada odustali. Mnogo truda ulazete u svoju poslovnu karijeru jer jako vam je bitno da postignete sto ste naumili. Pred vama je jedan period u kojem ce vam sve pplaziti za rukom.

Desavanja koja su pred vama veliku srecu vam donose, i vi cete uspjeti da ostvarite svoj najveci poslovni san.

Sreca je na vasoj strani i niko sretniji od vas nece biti. Uz mnogo truda i rada poci ce vam za rukom da ostvarite velike poslovne rezultate koji ce vam donijeti mnogo. Velike novcane sume ce biti pred vama, ali vi ste tu novcanu srecu iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2