LJUBAVNI PROBLEMI stizu ove znakove!  Sreca im OKRECE LEDJA i oni ce samo za VELIKU TUGU ZNATI!

LJUBAVNI PROBLEMI stizu ove znakove! Sreca im OKRECE LEDJA i oni ce samo za VELIKU TUGU ZNATI!

27. listopada 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna tuga koja ce sve da srusi. Pred njima su ljubavni problemi i izdaja koju nece moci podnijeti.

Raskidi su u najavi ali i slomljena srca koja su uvijek samo iskreno voljela. Vrijeme je za najevece promjene u njihovim zivotima.

OVAN

Vi vazite za zodijaka koji je svoje srce uvijek poklanjao samo iskreno. Mnogo ste cinili za svoju ljubavnu srecu, sto cinite i dan danas. Mnogo vjerujete u ljubav mozda vise nego bilo koji drugi znak. Vama je ljubav bila i ostala vasa zivotna vodilja koje se nikada niste zeljeli odreci.

Srecu ste pronasli sa sadasnjim partnerom kojeg mnogo volite i za kojeg bi ucnili sve.

Ipak u zadnje vrijeme vas muce velike sumnje koje vam prosto ne daju mira. Vas partner kao da se je promjenio, kao da nista vise nije kao sto je nekada bilo.Ali nadate se da je to sve samo prolazna faza i da ce sve doci na svoje.

Nazalost vas osjecaj vas vara jer pred vama je jedno saznanje koje ce vam slomiti srce. Voljena osoba je do sada dobro odglumila iskrenu ljubav, ali vi cete uskoro saznati cijelu istinu. Voljena osoba vam nije vjerna i samim tim sve se u vasem zivotu rusi.

Znali ste da imate problema u vasoj vezi, ali uzrok toh problema niste znali.

U zivot vaseg partnera je usla jedna druga osoba za koju cete vi uskoro saznati. Jedan tezak i tuzan period je pred vama koji ce vam slomiti vase dobro i iskreno srce. Nadali ste se velikoj ljubavnoj sreci, ali uskoro cete se samo sa velikom tugom suociti. Ipak necete prestati da vjerujete u ljubav, to vam vas ponos nece dozvoliti. Pred vama je saznanje koje rusi sve ali vasu vjeru u ljubav nece moci da srusi. Nadati cete se da cete upoznati osobu koja ce vas iskreno voljeti jer samo iskrenu ljubav vi zasluzujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2