Ovan srecan,  Rak uziva, Lav na gubitku, dok  Skorpijama pocinje lepsi zivotni period…

Ovan srecan, Rak uziva, Lav na gubitku, dok Skorpijama pocinje lepsi zivotni period…

2. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

U narednm danima cete imati osecaj srece  i on ce vas nositi.Vase lepe situacije koje cete imati, zaista ce vas uveriti da ste srecni. Imate razloga  da se tako osecate, a jedan  bik ce vam pokazati da ce dani srece da potraju.

BIK

Vreme je da jednom ovnu pokazete da ste mu dali povoda da se dobro oseca.Sve sto ste ucinili do sada tera vas da se i sami osecate srecno, ali kada ste skupa, i kad ste nerazdvojni.Mozda je vreme da budete  srcem uz srce.

BLIZANCI

Osecacete veliki nemir u blizini jedne  device, jer se polako zaljubljujete u nju. Od vas se ceka da je sledite i da joj pokazete svoja osecanja.Vreme je da joj pridjete i da joj otkrijete tajnu svoga srca.Verujte da ce se radovati.

RAK

Vreme je da uzivate i da se pokazete  kao neko ko ce to znati da iskoristi. Odavno niste bili  tako zadovoljni, pa ce vam sada to doci kao nagrada.Vas partner vas odavno nije tako i toliko radovao, pa ce njegova paznja biti najveca  radost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Verujte da tek sledi vase suocavanje sa istinom.To da vam nece biti lako, tek cete se uveriti, ali istinu morate da priznate.Shvaticete da ste na gubitku i vreme je da pokazete da vam je tesko. To da je partner proslost, tesko se mirite.

DEVICA

Vreme je da znate kako napreduje vasa veza i kojim tokom ide.Od vas se nada  da ce da krene samo napred, ali ce se nesto okrenuti. Vasa se sreca  polako piblizava ali ne zurite. Bolje neka traje, makar  bila osrednja, ali stabilna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2