DOBROTA se uvek isplati:Ovog petka ce jedan znak biti NAGRADJEN za svoja DOBRA DELA!

DOBROTA se uvek isplati:Ovog petka ce jedan znak biti NAGRADJEN za svoja DOBRA DELA!

8. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se neke stvari znatno poprave.Ako je do sada bilo dilema i nedoumica, sada cete ih resiti. Videcete da za sve postoji resenje, samo sto ste bili uplaseni i niste verovali. Konacno ce doci sve na svoje  mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sta vas drzi tako opustenim da prosto tapkate u mestu!? I sta je ono sto vas za tili cas izbaci iz normale, pa  pokazujete svoj neobuzdan bes? Vreme je da razmislite malo sta se zbiva i da nadjete neke vazne odgovore.

 

BLIZANCI

Imate neke manje dobre dane,a ovaj bi morao da bude daleko bolji. Bar se nadate da ce da vas  usmeri i da znate sta vam je ciniti. Vase ce zelje da budu zapovest za jednu  ribu, pa vidite da ih iskazete i da ne krijete sta zelite.

 

RAK

Istovremeno  su vam bliska dva lika, jedan bik a drugi blizanac.Stalno se stavljate izmedju njih i pokusavate da ih priblizite jedno drugome. Bole vas njihove prepirke, i rado biste da ih izmirite.Uspecete, i danas cete biti nagradjeni za svoje dobro delo.

 

LAV

Mozda ste i bili  srecni i vreme je da  razmislite o tome.Svoje ste sanse prokockali i vreme je da se sada pomirite sa licnim gubicima.Od vas zavisi da li cete  se radovati ili cete  i dalje tugovati, pa vidite sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete manje  eksplozivni, jer ste orni za svadju. Svoje komentare sacuvajte za  neki drugi put, ili neku drugu osobu. Jednoj odredjenoj osobi necete moci nista da danas prigovorite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2