UTORAK raku donosi tugu, Vodoliji inat, a samo jednom zodijaku srecu…

UTORAK raku donosi tugu, Vodoliji inat, a samo jednom zodijaku srecu…

17. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda se nadate boljem ali vam nece biti bas tako uspesan dan. Vreme je da  se okrenete svojim obavezama i da se zna sta se moze ocekivati. Kod vas je svakako rad na prvom mestu, a vi biste danas da tu bude jedan bik.

 

BIK

Mada  biste da vas gleda jedan ovan, on nikako  da vas udostoji paznje. Danas obratite paznju  na njega, jer ce vas bas danas zeleti u svojoj blizini.  Tek ce skontati da  mu je posla preko glave, i da ste zavredili njegovu paznju.

 

BLIZANCI

Vreme  je da  budete vredni i da zapnete iz sve snage. Morate biti vredni i uporni da sve postignete. U zadnje vreme se od vas ocekuje mnogo, ali danas ce biti dan za opustanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ovaj ce vas dan ophrvati tugom i nekom tihom setom.Vracate se na neke  stare dane i stare dogadjaje.  Bicete suvise emotivni, a verovatno ce po sredi da bude neki susret.Vratice vas na stare staze.

 

LAV

Vi ste se najbolje ponadali da ce vas ovaj dan da usreci. Nece biti tako  kako je  za ocekivati, ali cete morati da prihvatite. Verujte da ne ide sve tako lako, kako biste naredili da bude. I drugi bi mogli naredjivati, kao i vi!

 

DEVICA

Da ste jako postovani od kolega, necete ni znati sve do sada.Ali da ce  vas partner  zajedno sa kolgama uciniti srecnim, to se i ne nadate. Spremaju vam zajedno veliko iznenadjenje, i ovaj dan vam donosi srecu, a vi cete biti srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2