PONEDELJAK dan za nove ljubavi, radosti i tuge, kako kome!?

PONEDELJAK dan za nove ljubavi, radosti i tuge, kako kome!?

22. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da se pokazete u onome sto znate. Pokusajte sta biste mogli da ucinite.Da li je to ljubav koja vas vodi ka nekome, ili vase radno mesto  koje spremate da zauzmete. Mozda  pocnete donositi   neke vaznije  odluke.

 

BIK

Vasa sreca je da se  okrenete  ka jednom jarcu i morate se radovati. Od vas se ceka da se odlucite za korak koji ce vas povesti njemu.Vreme je da se priblizite onome sto zelite i da pokazete sta vam je cilj.

 

BLIZANCI

Vreme  je da budete  odlucni i da se zna sta vam je ciniti.Od vas se ceka da budete voljni i da se zna kome ide vase srce. Vreme je da se okrenete svome  cilju,  samo njemu i licu koje cini sav vas svet.

 

RAK

Nova radost ce da vas snadje ovog dana i vreme je da se i radujete.Nemojte da prebacujete  nikome za ono sto ste vi krivi. Nekako ste uspeli da izgladite sve ono sto vas je  snalazilo. Vreme je da se  radujete ovog dana a neocekivano.

 

LAV

Vasa sansa ce vas terati  da se okrenete napred i da se  oprobate u ljubavi.Vreme je da vase srce izjasni i da se otvori pred jednom vagom.I ona vas zeljno ceka da pokazete osecanja kao na dlanu.

 

DEVICA

Niko vas ne  ceka da vas obraduje, pa se okrenite   napred. Vreme je da se  jedna osoba pokaze kao deo vaseg srca.Neka ona  bude odluka vaseg  srca  a vi samo neko ko ce je proslediti. Vreme je da se spoje dva srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2